Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razlika v letih

Razlika v letih

no tolk štos v tem da je mlajša od tebe, bolj se gre zato, da je naivna in da jo lahk vodiš[/quote]

To je tvoja interpretacija, sej vem, da rad polagaš drugim besede v usta.

Moj razlog, zakaj imam rad mlajše od sebe je enostavno v tem, da so lepše in na sploh primernejše za tipa moje starosti. Zakaj bi se pri 31 zajebaval ss vojo vrstnico, ki počasi lovi biološko uro in bi mi težila, d ahoče otroke? 25-letnici ugaja na izi razmerje, ne teži s familijo..

no tolk štos v tem da je mlajša od tebe, bolj se gre zato, da je naivna in da jo lahk vodiš[/quote]

To je tvoja interpretacija, sej vem, da rad polagaš drugim besede v usta.

Moj razlog, zakaj imam rad mlajše od sebe je enostavno v tem, da so lepše in na sploh primernejše za tipa moje starosti. Zakaj bi se pri 31 zajebaval ss vojo vrstnico, ki počasi lovi biološko uro in bi mi težila, d ahoče otroke? 25-letnici ugaja na izi razmerje, ne teži s familijo..[/quote]

no, jaz pa ne bi vse letom pripisala. veliko je namreč tudi 31 letnikov, ki majo stvari bistveno bolj pospravljene kot ti in tudi 25 letniki bi se našli med njimi

tebi mlajše ugajajo tudi iz drugih razlogov :)))) tam še prideš do izraza…

Metulka, hvala za nasvet. Bom upoštevala… itak pa jaz nisem tako zagrižena in nimam tako razdelano… sem bolj tako vprašala 🙂 Res pa je, da imam rajši starejše 🙂

kaj je mladost,
če te hrepenenje presega?
ljubil bi vse,
a ne moreš ljubiti ničesar.
srce buta v prsih
in kri udarja skozi kožo.
torej ljubi!
torej moraš ljubiti!

FM

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

neko prebujenje doživljaš vidim :))

idealna razlika se dobi po formuli M : 2 + 10
M so moška leta

12 let.

…več že dolgo časa.

A to kr za vse velja?

Bolj ko smo stari, mlajšo žensko rabimo, da nas revitalizira? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz sem slišala, da ta formula velja za izbiranje ljubice, ne partnerke.

Čeprav glede na to, koliko poročenih se mi ponuja, ne bi rekla, da so tako natančni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close