Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razlika med slovensko micko in tujko na plaži

Razlika med slovensko micko in tujko na plaži

Pridem, se uležem, se slečem do nagega, slovenčina si takoj nazaj da modrc in grdo opazuje, češ kaj bi pa ti rad.

Angležinja, avstrijka tujka, pridem se uležem se slečem do nagega, ona ima na sebi še kiklo in vse in ko jaz to nardim, me pogleda z nasmehom, vstane se hitro sleče do nagega tudi ona in je vsa vesela, in njena prijateljica. Začnem pogovor, reče ja kar uživaj in tko dalje.Slo plaža naga, vsakih ko tja pridem ista pesem. Pač zanikrne slovenčice.

Pa ko bi bil jaz grd, sem lep, vitek , k sreči iamm še vse lase zobe, une slovenčice pa praviloma vse šlavfaste debele stegna.

Zdej počakte k bodo pisale pa kva se boš ti slinil name pa bla bla. lol

Tujke so vitke lepe mlade, prijazne. Vedo zakaj normalen moški pride na nago plažo in vedo zakaj pridejo one.

mal kokodakajte zdej kure slo. l

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10617, 28.05.2025 ob 12:47

Pridem, se uležem, se slečem do nagega, slovenčina si takoj nazaj da modrc in grdo opazuje, češ kaj bi pa ti rad.

Angležinja, avstrijka tujka, pridem se uležem se slečem do nagega, ona ima na sebi še kiklo in vse in ko jaz to nardim, me pogleda z nasmehom, vstane se hitro sleče do nagega tudi ona in je vsa vesela, in njena prijateljica. Začnem pogovor, reče ja kar uživaj in tko dalje.Slo plaža naga, vsakih ko tja pridem ista pesem. Pač zanikrne slovenčice.

Pa ko bi bil jaz grd, sem lep, vitek , k sreči iamm še vse lase zobe, une slovenčice pa praviloma vse šlavfaste debele stegna.

Zdej počakte k bodo pisale pa kva se boš ti slinil name pa bla bla. lol

Tujke so vitke lepe mlade, prijazne. Vedo zakaj normalen moški pride na nago plažo in vedo zakaj pridejo one.

mal kokodakajte zdej kure slo. l

Une iz Evrope so zadovoljne z majhnim, Micka pa išče komad!

Micke iščemo vsaj za silo pismena moškega.

Slovenska micka je v povprečju ena čisto navadna kmečka buša. Nobena lepotica ni, pa tudi če si faco nališpa s stotimi žavbami, vred z mano.

Jaz pa tudi za Slovenci sploh ne vzdihujem, pa nasploh me ta narod vizualno ne potegne. Grdi smo, kaj češ.

Med norce ne hodim. A je kaka tabla, da gre za nudl sceno??! Angležinje so itak promiskuitetne. Predlagam da you go and have fun. Slo ti pač damo vedeti da nismo desperate (kot ti).

Napiši o kateri plaži je govora, jaz vidim same upokojence na Obali in noben se ne sonči da ga kap ne rukne.

Odgovor na objavo uporabnika
Micka545, 28.05.2025 ob 12:54

Micke iščemo vsaj za silo pismena moškega.

pol pa dobiš takega ki te po porodu brcne v rit in ti jokcaš kle na forumu bla bla ko te napiči moja kurčetina boš svilila ko zaklana prasica

In zakaj javkaš, če imaš tujk na izbiro?

Imam še boljšo idejo. Odseli ze za temi tujkami, če so tako vesele sluzaste ogabe. Bomo vsi najbolj srečni.

Tujke so vitke, mlade, lepe ?????

Anglezinje pa sploh slovijo po lepoti, ja ?????

Mah, kwa zdej…ti si se sleku in one so se slekle.,.bi človek v zgodbi tu pričakoval akcijo…vsaj hopacupa, f.uck me…pa vzihovanje pa to…pa , da te gajstna Angležinja zajaha kot kot konja pa cigumigu …in kaj nič od nič…ste se sam gledal…daj, no daj…!!!

Ahahahaha- Liberty-…take zgodbe kjer je bila akcija , na plaži recimo …je pisal Brane Kastelic, se spomnite …Tale pezdetek pa tu vsakokratno fantazira…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close