Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Razlika med prelivom in barvo za lase?

Razlika med prelivom in barvo za lase?

Stara sem 43 let, imam goste lase izrazite temnorjave barve. Zadnje leto se mi med njimi začenjajo ponekod pojavljati posamezni sivi lasje. Zaenkrat jih še ignoriram, ampak jih je čedalje več:-( Ker imam precej temne lase se tudi zelo bleščijo ven.

Frizerka je omenila, da bi za začetek lahko poskusili s prelivom. Nimam pojma, kaj je to, kakšna je razlika glede na barvo za lase? Ali se potem to pozna na belih bluzah, blazini na postelji? Izkušnje, priporočila?

preliv je bolj švoh, barva je bolj agresivna (prodre globlje v las) in tud traja dalj cajta.

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Preliv ne bo zakril sivih las.

Blagor tebi, jaz imam točno 10 let manj, pa se mi že isto dogaja. 🙂

Če se samo sem in tja pojavljajo sivi lasje, jih preliv BO prekril. Ampak ne za tako dolgo kot barva. Moji so že po dveh tednih postali svetlejših od ostalih las. Ne sivi, ampak svetlo rjavi.

Se pa sicer preliv ne izpira kar tako, ne pozna se na oblekah in posteljnini, še na brisačah ne. Ko je enkrat pobarvano, se preliv “obnaša” enako kot barva, samo manj uniči lase in manj je obstojen.

par sivih las preliv bo prekril. po mojih izkusnjah so najbolj kvalitetni prelivi casting od loreala, zdrzijo dovolj dolgo. narastek je pa potem tako treba redno barvat,…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close