Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek razlaga sanj-če kdo mogoče zna

razlaga sanj-če kdo mogoče zna

Zelo v živo sem sanjala, da so mi ukradli avto in ga odpeljali z čolnom po vodi—-storiti nisem mogla nič—-
zjutraj še nekaj časa nisem prišla k sebi:)

Bilo pa bi še vse lepo in prav, če mi ne bi sestra malo prej omenila, da je ona danes ravno tako sanjala, da so ji ukradli avto!!!! wtf:)))????!!!!

Kaj bi te sanje pomenile?

Sem že brskala po sanjskih knjigah pa nič podobnega ne najdem.
Hvala!

sanjala sem, da smo bili na izletu z avtobusom, tiščalo me je lulat, a so bili vsi veceji svinjsko umazani

kaj to pomeni?

Da si ne sposojaj avta od sestre, če ga bodo tebi ukradli bo tudi ona brez !!! sem uganil ???

Da si ne sposojaj avta od sestre, če ga bodo tebi ukradli bo tudi ona brez !!! sem uganil ???[/quote]

Ne, žal nisi uganil, škoda…

Imava pa vsaka svoj avto in drživa se načela, da se avta, dedca in denarja ne posoja!!!:)
Taka vzgoja, kaj češ:)

Da si ne sposojaj avta od sestre, če ga bodo tebi ukradli bo tudi ona brez !!! sem uganil ???[/quote]

Imava pa vsaka svoj avto in drživa se načela, da se avta, dedca in denarja ne posoja!!!:)
Taka vzgoja, kaj češ:)[/quote]
To s descem ni prav , pa tud saj sta sestri torej vse ostane v familiji :-))

Taka vzgoja, kaj češ:)[/quote]
To s descem ni prav , pa tud saj sta sestri torej vse ostane v familiji :-))[/quote]

Prav ali narobe, tako pač je:)

bi nalimala pa je predolg tekst!

www2.arnes.si/~rhrast1/sanje-naprejA.htm

pa poglej pod AVTO

Kako, če so ga odpeljal s čolnom ????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close