Raziskava ženskih zadnjic
Ker delam pri predmetu Osnove anatomije človeka na Fakulteti za medicino raziskovalno nalogo na temo anatomija ženskih zadnjic bi prosil vsa dekleta, ki imate doma ali v službi skener ali optični čitalnik da mi primer vaše zadnjice pošljete v formatu jpg ali bmp (obvezno ne gif, ker je samo 256 barv) na elektronski naslov
Med vsemi prispelimi posnetki bom eno srečnico izžrebal, ki bo potem za nagrado lahko preživela večer z mano ob svečkah in večerji za 3.800,00 SIT v restavraciji po njenem izboru.
Prosim da mi ne pošiljate digitalno obdelanih zadnjic ki jih najdete na internetu, ker gre za raziskavo ki naj bi zajela zlasti primere pristnih slovenskih riti.
Citat:
:))))Kako veš, da izžrebana lastnica ritke v restavraciji po njenem izboru ne bo naročila večerje, ki presega tvojih velikodušnih 3.800?
Lahko, samo za nagrado je namenjen zgoraj navedeni absolutni maksimalni znesek. Vse kar bo pojedla več od tega (upam da bom izžrebal kakšno z manjšo številko ritke) bo plačala sama. Živim od prihrankov, ki sem jih nakradel babici ko sem bil še v vrtcu in denarja mi počasi zmanjkuje.
Prosim vsa dekleta da prenehajo pošiljati skenirane zadnjice, ker jih imam sedaj dovolj za reprezentativni vzorec 500 komadov. Hvala vsem, ki ste se ojunačile. Srečno izžrebanko bom obvestil po elektronski pošti.
V primeru da bom posamični primerek zadnjice objavil v raziskovalni nalogi bom lastnico zadnjice kontaktiral po elektronski pošti in prosil za soglasje.
Hvala še enkrat vsem, ki ste sodelovale v dobrodelni akciji.
Sicer sem raziskavo že uradno končal, ker imam dovolj primerkov, samo kar sem nahitro preletel so nekatere morale uporabiti ali skener formata A0, ali pa su jo skenirale po delih in potem sestavile skupaj.
Bi pa rad že vnaprej obvestil vse tiste ki nestrpno čakate rezultate raziskave, da bo zadeva najprej namenjena zelo ozkemu krogu strokovnjakov, ki se ukvarja s tem področjem in bodo morda po končani obsežni analizi in vrednotenju podatkov predstavljeni rezultati tudi javno dostopni.
Bi pa dejal, da je očitno povprečna slovenska ženska rit če uporabim strokovni medicinski izraz nekoliko večja od svetovnega povprečja in se po obliki in kvaliteti močno približa skandinavski obliki ženske riti če zopet uporabim strokovni izraz.
Vsem ki se zdi da sem uporabil preveč strokovnih izrazov se opravičujem.
Forum je zaprt za komentiranje.