Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek razhod

razhod

Kako po vašem mišljenju zvezo prebolevajo tisti,ki so jo sami prekinili?Za tiste,ki so bili zapuščeni vem da je težko nevem pa kako je s tistimi,ki začnejo ignorirati dolgoletno zvezo in se zapletejo z drugim.

Isto sranje, drugo pakovanje.

Tisti, ki so sami prekinili, so malo v prednosti pred zapuščenim, ker do odločitve ponavadi ne pride od danes na jutri.

Ja to bi tudi mene zanimalo kaj se jim plete po glavi,sama pred kratkim doživela na lastni koži.

Nič posebnega. poskušaš flikat, potem se naveličaš in narediš konec. Traja pa različno dolgo, glede na zvezo, problemov, zaradi katerih zveza razpada in problemov, ki jih imaš ko se zveza konča. To je v kratkem to.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Sploh nič ne prebolevajo. Skensla te pa ponavadi takrat, ko že drugega spozna. Medtem, ko se ti doma smiliš samemu sebi, močiš povštr, ona uživa z drugim, vsa nasmejana, srečna, ker se te je končno znebila.

z jutranjim mačkom po 5x per pa viski ☺

Ženske si ponavadi po ločitvi oddahnejo in se kar pomladijo.

Bi reku … sem razmišljal zakaj se je zgodilo, kje je finta, zakaj se finte ponavljajo ali pa ne; kje sem dodal gorivo in kje bremzo tišu, … bla bla

.. Ko je enkrat konc., mim..

… je pa res, da razmišljaš…. da le ne bi podobne našu, kej drugač bi hotu, mater, zakaj so res vse iz venere!

Moški si ponavadi po ločitvi oddahnejo in kar zažarijo.

tisti, ki sami prekinejo, jo vedno lažje prebolevajo…že zato, ker majo razlog, da partnerja nočjo več ob seb…. tisti, k majo pa že zamenjavo, pa bivšega sploh ne prebolevajo, ampak kr šibajo dalje z drugo osebo…. v bistvu je fajn, če si tak človk, kr si prihraniš nepotrebn safr ob razhodu…

To pa res… če ne pregoriš.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Še kar razmišljam o tem…
.. nikakor se nisem oddahnil; res je zaživel morda ampak je nekako stalnost / sreča / veselje otrok največji zalogaj.

Ne vem za vas ostale, ampak jst sem imel rad resne zveze, nekak 7+let; nek imaš s kom delit VSE. Ja, recimo, sem tehnik ampak psihologijo / odnose / “partnerstvo” pa sem občutil in se ućil večkrat – pa nikol ni bilo podobno. Hecn. Nekako izkušenj želja iz preteklosti nisem uporabil naprej.. vedno na novo. Vsak drugačen vsak prilagaja drug drugemu…

dost, uživite..

Nihče pa nič ne pove o tem, da si je tisti, ki je vezo prekinil globoko ddahnil!
Ali pa sem jaz spregledal!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mislim, da je zadeva podobna na obeh koncih. Tudi tisti, ki je prekinil gre skozi podobne custvene faze. Vsaj tako je pri meni. Zdi se mi, da ce si normalen clovek, da se navezes in ko prekines je to se vedno izguba in jo moras prebolet. Ok mogoce je zacasno olajsanje ampak, custva pridejo. Mnogi se temu poskusajo izognit z begom v drugo zvezo, od custev pa ne mores zbezat.

na tem forumu se jamra … ne pa razlaga o zadovoljstvu ☺

Ma ne vem glih, če si oddahneš.
Eno obdobje svojega življenja si mu (ji) pa le podaril…in vedno je nekje
obžalovanje, da ni “ratalo”….pa dileme “kaj pa če”…pa konec koncev je
to (vsaj delno) tudi tvoj neuspeh….za razhod sta potrebna dva…
Jaz sem po razhodu ponavadi žalostna. Ne nesrečna, ne izgubljena, ne
grozno prizadeta….ampak žalostna pa sem.

Ko sem po štirih letih zapustila prvega fanta, sem se oddahnila šele takrat, ko se je na novo zaljubil.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ko sem po štirih letih zapustila prvega fanta, sem se oddahnila šele takrat, ko se je na novo zaljubil.[/quote]…zopet vate? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

tisti, ki sami prekinejo, jo vedno lažje prebolevajo…že zato, ker majo razlog, da partnerja nočjo več ob seb…. tisti, k majo pa že zamenjavo, pa bivšega sploh ne prebolevajo, ampak kr šibajo dalje z drugo osebo…. v bistvu je fajn, če si tak človk, kr si prihraniš nepotrebn safr ob razhodu…[/quote]

Ja, eno tako res poznam. OD 15. leta ni bila nikoli sama. Pa je zamenjala kar nekaj tipov. In sem prepričana, da če bo zamenjala tudi moža, bo to naredila enako – najprej poiskala novega in potem tega pustila. Enkrat sem jo spraševala in mi je razložila svojo življenjsko filozofijo, po kateri smo vsi vedno na trgu. In če eden od partnerjev najde kaj boljšega, pač gre.

Filozofija je meni malce mimo, vedno sem jo interpretirala kot rezultat njenih izkušenj v otroštvu (grda ločitev staršev). Vidim pa, da jo “živi”, saj se okrog tega moža full trudi, kot se jaz v svojem življenju nisem nikoli za nikogar. Očitno še ni našla enega boljšega … 🙁

Filozofija je že v redu, saj več ali manj se je vsi držimo. Razlika je le v tem, da eni izbirajo slabo, drugi pa bolje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close