razhod s partnerjem
s partnerjem sva skupaj 5 let, od tega skupaj ziviva dobro leto dni.V tem casu sva dala cez ogromno prepirov,ponizevanja ter razhodov iz njegove strani ampak sva oba nekako upala da bo s casoma bolje,kar pa ni bilo. Sedaj sem zacela delati na sebi ter ugotovila da pa to le ni to to kar si zelim v zivljenju, prav tako sem izgubila custva ter zanimanje za partnerja. On je star malo cez 30,jaz malo manj, otrok nimava niti si jih jaz z njim ne zelim
Kako ste se ostali spopadli s tem, z novim zacetkom po toliko letih,stanovanjsko problematiko? Partnerju sem omenila malo moje obcutke ampak nekako ne zeli dojeti tega ter zakljuciti razmerja
Niikaa614, 13.05.2023 ob 17:21
s partnerjem sva skupaj 5 let, od tega skupaj ziviva dobro leto dni.V tem casu sva dala cez ogromno prepirov,ponizevanja ter razhodov iz njegove strani ampak sva oba nekako upala da bo s casoma bolje,kar pa ni bilo. Sedaj sem zacela delati na sebi ter ugotovila da pa to le ni to to kar si zelim v zivljenju, prav tako sem izgubila custva ter zanimanje za partnerja. On je star malo cez 30,jaz malo manj, otrok nimava niti si jih jaz z njim ne zelim
Kako ste se ostali spopadli s tem, z novim zacetkom po toliko letih,stanovanjsko problematiko? Partnerju sem omenila malo moje obcutke ampak nekako ne zeli dojeti tega ter zakljuciti razmerja
Če veš da to ni to spakiraj in pojdita narazen.
Sem v podobnem položaju…
Tudi jaz sem v podobnem polozaju, s tem da moj partner zivi pri meni, je malo starejsi od mene, z minimalcem in brez moznosti kam it. Zelim zakljuciti razmerje, ker me psihicno unicuje, a nima nikogar kam bi lahko sel. Brezdomca pa ne zelim naredit, hkrati pa zelim sebi resiti zdravje,…
Otrok k sreci nimava, pa vseeno ni lahka situacija…
Anonimka340, 19.05.2023 ob 09:37
Tudi jaz sem v podobnem polozaju, s tem da moj partner zivi pri meni, je malo starejsi od mene, z minimalcem in brez moznosti kam it. Zelim zakljuciti razmerje, ker me psihicno unicuje, a nima nikogar kam bi lahko sel. Brezdomca pa ne zelim naredit, hkrati pa zelim sebi resiti zdravje,…
Otrok k sreci nimava, pa vseeno ni lahka situacija…
Si za pogovor?
Bila v podobni situaciji pri svojih 30ih. Samo s to srečo da je bil moj partner ok, samo za skupaj pač nisva bila. Sva se vsedla in pogovorila o tem. Stanovanje je bilo skupno (lastniško s kreditom). Dogovorila sva se o tem kako bova razdelila (sva vedela koliko je kdo prispeval) in kako bova to speljala. Jaz sem še tri mesece živela tam preden sem našla novo stanovanje. On je izplačal moj del. Vsedi se z njim in se pogovorita. Če ni več nič za reševat pač ni. Za bivanje si pač najdeš ali najde drugo možnost. Vedno so možnosti. Ne moreš se igrati in pretvarjati da si z nekom zaradi financ no. To je res žalostno. Toliko se pa moraš cenit. Toliko pa moraš imeti spoštovanja do svojega življenja da si ga ne zafuraš zaradi tega.
Seveda ima možnosti. Samo jih ne išče ker mu ni treba. Ni tvoja odgovornost. Pogovori se z njim in mu daj ne vem mesec, dva da si najde bivališče. Nima k komu it? Ja tako kot večina odraslih. Bo moral kar sam zase poskrbet. Naj pač najame sobo ali karkoli že pač. Ni tvoja odgovornost. Lahko mu pomagaš kaj najti če želiš, samo ni pa na tebi da skrbiš za odraslega dedca no.
NAj si dva minimalca prispara..2m vaju ti zivi..
Potem ima denar za najem in naj gre..
Lahko mu das se 100e za hrano in cao..
Vem, da sem nesramna, ampak..nekak med vrsticam se , da prebrat, da on tvoje misljenje o brezdomcu izkorisca..da mu ni treba it..
Pa se mlada nisem vec in nimam volje za zajebavanje..
Poniževanje?? Takoj odidi. Ko se to začne, se ne neha, samo stopnjuje se. In vedno si ti kriva. Tega nihče ne rabi v življenju.
Če imaš preveč robe, naroči kombi, najemi garažo / skladiščni prostor in se spakiraj v parih urah ven. Najemi sobo, stanovanje za nekaj mesecev, se preseli nazaj k staršem za malo časa. Karkoli samo pojdi. Danes!
msolivija, 19.05.2023 ob 11:21
Poniževanje?? Takoj odidi. Ko se to začne, se ne neha, samo stopnjuje se. In vedno si ti kriva. Tega nihče ne rabi v življenju.
Če imaš preveč robe, naroči kombi, najemi garažo / skladiščni prostor in se spakiraj v parih urah ven. Najemi sobo, stanovanje za nekaj mesecev, se preseli nazaj k staršem za malo časa. Karkoli samo pojdi. Danes!
Ti se bojiš moških
Po moji izkušnji katera je trajala slabe dve leti in po vseh vzponih in padcih, kreganju ,solzah itd bi dala bivšemu več prostora in mu ne težila kje je..kaj dela ..zakaj nič ne piše..a me nič ne pogreša..a ni več moj..
To je bila moja velika napaka..Ja mi je žal ampak kar je je.Se je odločil ostati sam.Čeprav dvomim.
No hotela sem povedat da si dajta malo prostora oziroma teden ali dva pavze pa bosta videla ali je še kaj med vama..
Srečno
Forum je zaprt za komentiranje.