Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RAZGOVOR ZA SLUŽBO: UKC LJUBLJANA, NEVROLOŠKA KLINIKA

RAZGOVOR ZA SLUŽBO: UKC LJUBLJANA, NEVROLOŠKA KLINIKA

Pozdravljeni!

Prijavila sem se na razpisano delovno mesto, zdravstveni administrator, UKC Ljubljana, nevrološka klinika.

Zanimajo me vaše izkušnje – kakšno je delo, kolektiv, plača…

Da vem, če me povabijo na razgovor, se odzovem ali ne.

Hvala za vsako deljeno izkušnjo!

Nič ne rabiš če se prav pišeš in imaš dobre povezave.

Odgovor na objavo uporabnika
Narvix, 03.07.2025 ob 12:30

Pozdravljeni!

Prijavila sem se na razpisano delovno mesto, zdravstveni administrator, UKC Ljubljana, nevrološka klinika.

Zanimajo me vaše izkušnje – kakšno je delo, kolektiv, plača…

Da vem, če me povabijo na razgovor, se odzovem ali ne.

Hvala za vsako deljeno izkušnjo!

Vse boste izvedeli pri nas, seveda če boste povabljeni na razgovor.

Srečno.

Na Ptuju se jemlje samo po vezaj v te službe. In eno dejansko so srečni da prenašajo za minimalca snobovske zdravnike in neprijazne paciente…

Dejansko v zdravstvu iščejo ogromno kadra, od zdravnikov iz različnih vej specializacij, sestre take in drugačne, administracija , prav vse…največ prav v ukc lj,…To lahko sami pogledate, se prepričate  na razpisih na spletni strani od zavoda za zaposlovanje…zdaj kam so vsi pobegnili, prebegnili, ki so do zdaj tam delali…ne vem…in tudi, če vzamejo iskalce …Recimo ker zdravstvene srednje šole so polne, medicinske fakultete po državi tudi…le kam se ta mladina nato zaposli, da iščejo in iščejo …Ubogi smo pacienti pa tudi tisti kader , ki ostaja vsemu navkljub, nekako sistem zdravljenja rabi teči, so tu tudi zavarovalnice zadaj, cel sistem …, samo to je tudi dejstvo . Avtorici želim , da dobi zaposlitev , ker iščejo in iščejo …

Odgovor na objavo uporabnika
mrož408, 03.07.2025 ob 15:14

Dejansko v zdravstvu iščejo ogromno kadra, od zdravnikov iz različnih vej specializacij, sestre take in drugačne, administracija , prav vse…največ prav v ukc lj,…To lahko sami pogledate, se prepričate  na razpisih na spletni strani od zavoda za zaposlovanje…zdaj kam so vsi pobegnili, prebegnili, ki so do zdaj tam delali…ne vem…in tudi, če vzamejo iskalce …Recimo ker zdravstvene srednje šole so polne, medicinske fakultete po državi tudi…le kam se ta mladina nato zaposli, da iščejo in iščejo …Ubogi smo pacienti pa tudi tisti kader , ki ostaja vsemu navkljub, nekako sistem zdravljenja rabi teči, so tu tudi zavarovalnice zadaj, cel sistem …, samo to je tudi dejstvo . Avtorici želim , da dobi zaposlitev , ker iščejo in iščejo …

Mah, iščejo…pa ne odgovarjajo na prijave. Vse to so neka mutna posla…

Pozdravljeni,

Ste prejeli kaksen odgovor na prosnjo oz.bili povabljeni na razgovor tudi sama sem zasledila ta oglas za delo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close