Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Raycap komenda

Raycap komenda

Ima kdo izkušnje z to firmo ali tam dela? Kakšni so pogoji dela? Odnosi?

hvala.

Bila v firmi cca 5 let.

Najprej ok, potem vse slabše. Odvisno kam prideš. Veliko je muslimank, kar niti ni tako slabo dokler vse poteka ok. Ko pa 1x zaškripa je pa sranje.

Bila napsihirana in mi je mož rekla naj stanem doma in sem in to je bila moja zelo dobra odločitev. Bili sta 2 preddelavki zakrbani do konca

Delala tam. Firma dobro stoječa, vendar pa…odnosi na psu. Vsako leto je slabše. In to samo zaradi ene osebe in to je njihova kadrovnica. Hudobna pokvarjena ženska, ki gre čez vsa trupla. Spravila je že več kot 20 ljudi ob službo. Napisala odpovedit, tudi odvetniki so že hodili tam pa inšpekcija. Ko je bila korona, je zbirala seznam kdo je cepljen in kdo ne. Kdo od njihovih sorodnikov je cepljen, bolan, kdo je prebolele. Protizakonito. In buzerirala vse po vrsti. Pokvarjena do amena. Če želiš mirne živce ne hodi tja.

Škoda za firmo, ker tega kaj ona tam počne ne vidijo. Firma drugače dobro stoječa. Vendar vsedno slabše je vsako leto.

Lp

Kaksne so place,kaksni so odnosi med sodelavci..Kako kontrolorji delajo v tej firmi ali v skupni ali pa sami..Hvala za odgovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close