Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ravno iz počitnic na jugu Evrope

Ravno iz počitnic na jugu Evrope

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 20:38

No in potem vi hočete debatirat hahaha.. nimate pojma kaj je pogovor in kaj debata.. in ad hominem ne paše ne v eno ne v drugo ampak to je edino s čim znate “komunicirat”.

Kar dajte si duška več poveste o sebi kot boste kadarkoli o meni resničnega.

Aja-pa ne bom preverjala, če sem se spet kje zatipkala.. hahaha, ker tako radi padate na tipkarske napake in vam je poleg ad hominema še slovnica višek besedne “komunikacije”

Kdo pa je reku, da hočemo debatirat z tabo? Saj se itak ne da. Ena je že napisala, da je obupala. Jaz tudi. Že dolgo nazaj. Nima smisla.

V takšno “debato”, kjer nekdo tolče kar neke neumnosti pa ad hominem absolutno paše. Prej notri ne paše vse ostalo. 

Tudi če se spustimo na tvojo raven, še vedno ne boš dojela. Preverjeno.

Dejstvo je, da kdorkoli je med počitnicami šel ven iz Slovenije, je zelo zmanjšal možnost okužbe. Dlje ko je šel, bolj na varnem je bil.

Mal okol, 01.11.2021 ob 20:32

sprenevedanje ne pali, 01.11.2021 ob 20:11

Mal okol, 01.11.2021 ob 19:38

prenašaš prejeti virus okoli sebe, 01.11.2021 ob 19:06

Mal okol, 01.11.2021 ob 18:17

jajca solidarnosti, 01.11.2021 ob 18:13

Mal okol, 01.11.2021 ob 18:06

jajca solidarnosti, 01.11.2021 ob 17:38

jajca solidarnosti, 01.11.2021 ob 17:37

Mal okol, 01.11.2021 ob 11:41

Sam da vam povem, ker vidim da ste tu že vsi zadepresirani. Smo se vnili iz počitnic na jugu Španije. Letalo polno Slovencev, tudi otrok. Tam ne duha ne sluha o kovidu, nikjer nobenih groženj in PCT pogojev. So pa zeleni na kovid zemljevidu, večinoma precepljeni, ampak v notranjh prostorih povsod obvezne maske, zunaj ljudje prostovoljno nosijo maske, tudi otroci, vsaj polovica je takih.

NIkjer nobenih anticepilskih propagand, trgovine polne, restavracije, muzeji vse polno. Ljudje zapravljajo in normalno živijo.

Priporočam takole skok v tujino, odpret oči in pogledat čez planke.

Dej mej “cohones”,pa se pejdi jutri testirat.

namenjeno za avtorja/ico.

Zakaj naj bi se šla pa testirat? Tam praktično ni okužb, od koga naj bi se nalezla?

Drugač imamo pa doma hitre teste, smo se tudi že testirali. Pa ne zdej ko smo se vrnili.

iz solidarnosti do drugih – da imaš uradni verodostojni dokument s QR kodo 🙂  domama narejeni test, kupljen v lekarni ali uni viška od otrok šolarjev ni verodostojen v javnosti  – to je enako , kot da bi nosečnosti test pokazala nekomu, ki v javnosti mora skenirat QR kovid kodo.. Pošteno je, da plačaš 9, 50 – 15 eur zanj – kot morajo ostali.  Makes sence ) ?  pa brez zamere…

Smo vsi cepljeni in imamo veljavne QR kode

in niste varni za neokužene kot prenašalci.. saj to tio je ja pošolsko jasno, kot je tvojim otrokom, ali ne?

Kaj želiš povedat?

Kaj se reptilsko sprenevedaš? To, da komot prenašaš okužbe naokoli, ker si se minglalo naokoli s tutti frtti ljudmi pa jugu Evrope. A bi mogoć še kej ? 🙂

Česa od napisanega pa ti ne razumeš? Španija ima minimalno okužb, mi smo cepljeni, če te je strah da stakneš kovid pa se cepi še ti, simpl.

Ne, ni me strah,preboleno asimptomatsko, papir za protitelesa pa obstaja – ne bo pa mi ena nacepljenka pametovala po forumu 🙂   Ker se mi ravno da ….

yram, 01.11.2021 ob 17:47

škoda besed res, 01.11.2021 ob 16:33

Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 16:16

buttara, 01.11.2021 ob 15:14

Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 14:59

saj je jasno, 01.11.2021 ob 14:46

Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 14:05

Aha, za porast okužb pri nas bomo pa spet krivi necepljeni?

Kdo pa? V svetu, kjer je precepljenost visoka, imajo veliko manj okužb na prebivalca kot pri nas in na balkanu. Dejstvo!

aha tako kot v izraelu in na danskem.. hmnja…

Joj, butara, no. Število v Izraelu  od takrat, ko ste naredili totalno galamo, kako so bogi, samo pada. A vi znate pogledat še kaj druzga kot mon? trenutno imajo okoli 200 ljudi v bolnicah, mi pa koliko že? Skoraj 600? Njih 9 mio, nas 2 mio.

bi bilo bolje, če bi ti kdaj kaj preverila preden spet butneš kretenske poste.

Številke je treba pač priredit. Kok te plačajo za tole??

jaz osebno ljudi ne žalim ko izražam svoje mnenje, zakaj ti cepilec tako agresivno nad mano imaš potrebo po ad hominem?

Aha moment!

Zartrose, ko tebi zmankja argumentov, zmeraj začneš z prirejenimi številkami.  Torej trdiš, da Izraelci lažejo?

Trdiš, da pri njih okužbe naraščajo?

Enačiš Dansko in Slovenijo – ne upoštevaš pa ne števila prebivalcev, ne okužb, ne smrti, ampak kar povprek nabijaš neke pravljice.

Sem že včeraj Mary napisala, naj najprej preveri podatke v Izraelu in potem napada….  Pa ne gre.  Je argumentirala z neumnostjo “da njen sorodnik dela v bolnici”, haha.  Pa je jasno, da so Izraelci PRVI na svetu, ki se resnično borijo za preživetje in da delajo VSE, da bi svoje ljudi pravočasno informirali, zdravili in preprečevali širjenje okužb.  Ampak vam to ne gre v glavo.

Enostavno ne zmorete debate.

Se enkrat jaz nisem rekla, da okuzbe za korono rastejo, trenutno so pod nadzorom- 3 doza. Pravim, da imajo veliko bolnih oz ljudi, ki imajo zdr.tezave.  Ti pa sestej zakaj. Ja moj bratranc dela v bolnici in ne laze, nima nobenega razloga lagat lastni familiji.

Teta, spet mešaš pojme.

Predvsem je moteče, ko tako izpostavljaš TRETJO dozo, v resnici dve dozi cepljenja pomenita en odmerek cepiva, ki zagotavlja dobro zaščito.  Ki pa, kot so ugotovili, upada, tako kot upada zaščita cepiv za navadni gripo, tudi ne drži več kot nekaj mesecev – upam, da razumeš napisano.  Pošteno povedano, je zaščita pred okužbo – sploh z mRNA cepivi, zelo dobra.

Pa če smo že natančni, tudi ostala cepiva, s katerimi cepimo otroke, ne držijo “celo življenje”, to menda veš.  Posebej izpostavljam cepljenje proti tetanusu, s katerim cepimo ob poškodbah, ki lahko povzročajo okužbo z Clostridium tetani – to pa zato, ker nikjer ni zaslediti zgražanja anticepilcev glede takih cepljenj, čeprav so možne posledice tudi pri le-teh.  Drugo cepivo, o katerem anticepilci pozabljajo širiti anticepilske zarote, je pa recimo cepivo proti klopnemu meningoencefalitisu, kjer so za zaščito potrebni kar trije odmerki v razmaku nekaj mesecev in nato poživitveni odmerki po 3 in kasneje po 5 letih.  Hočem povedati, da to, da se neko cepivo zaradi uspešnosti preprečevanja okužbe oz. lažje prebolevnosti uporablja tudi v poživitvenih odmerkih, ni noben bavbav.

Omenila si “bratranca” ki naj bi delal v bolnici.  OK, recimo, da imaš res bratranca v Izraelu 🙂

In kaj ti je povedal ta bratranec?  Drugega, kot da število okužb po poživitvenem odmerku upada, ti ni mogel, je res?  Zakaj potem zganjaš paniko?

Nekoč si pisala, da imaš sorodnike v BIH.  No, tam pa je slika drugačna.  Tam pa se bolnišnice polnijo, ker ljudje niso cepljeni in prebolevajo covid v težji obliki.  Seveda gre za necepljene.

Čeprav troli tule gor ves čas kažejo na BIH in in Srbijo, češ, tam ni ukrepov pa ljudje živijo “normalno”, to ni res. Če samo primerjaš njihove nove, dnevne okužbe s številom smrti, lahko dojameš, da zadeva nekje ne pije vode oz. da njihovo ignoriranje cepljenja že terja svoj davek.  112 umrlih v enem dnevu naj ti bo opomnik, da ljudje tam že plačujejo davek na debilnost.  O Srbiji je pa itak škoda izgubljati besede.

ulanbator, 01.11.2021 ob 19:24

Oh, ta neumnost, 01.11.2021 ob 18:06

Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 18:02

izven profila, 01.11.2021 ob 17:16

Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 17:14

Ko bodo dokazali, da ne prirejajo številke, bomo pa debatirali tako kot se šika. Z lažnimi podatki se pač ne da.

?

Pa dokaži, da so podatki prirejeni, tepka 🙂

kar naj oni ker so oni začeli to štorijo. Jaz zgolj nisem padla na njo.

Lol krava.

Podatki so lažni.

Dokaži

Ne oni naj

Na tebi je to, da dokažeš

Tole je res hec, s temi anticepilci, z Zarto in Robijem na čelu. Ko bebcem argumentirano dokažeš, da se motijo, ko govorijo, da v Izraelu naraščajo okužbe, ti oni odvrnejo, da so podatki prirejeni.:))) Pa saj s takimi kekci ne moreš debatirat, no.:) Jaz že dolgo več ne poskušam. Samo obvoz od takih.

Njihova logika: pri nas, kjer rastejo okužbe, se baje lažejo in prirejajo podatke o okuženih, saj po njihovo okužb sploh ni, so nizke ali ne obstajajo. Prirejajo podatke navzgor. V državah, kjer pada število okuženih, pa prirejajo podatke navzdol očitno, po njihovo jih je veliko več okuženih, kot govorijo, da jih je. Torej po njihovo ravno obratno, kjer številke rastejo, po njihovo v bistvu padajo, kjer pa številke padajo, pa po njihovo rastejo. Zakaj bi to države počele, ne znajo razložiti oz. – zato, ker psihopati vodijo državo. Njihov domet. Pa saj ne moreš resno v debato z njimi. Kvečjemu o tem, kaj bo jutri za kosilo ali kolikokrat na mesec menjate gate, lahko z njimi kakšno rečeš. Vse ostalo z njimi debatirat, je brez haska. Sploh tale Zartra, ko že misliš, da nižje z nerazumevanjem ne more, te vedno znova preseneti.:))

Res je.

V bistvu so tako omejeni, da avtomatično zanikajo vse, kar se ne ujema z njihovimi trditvami, ki so posledica nekih “podatkov” s katerimi jih filajo business guruji, ki služijo na teorijah zarote.

In potem prebereš recimo sestavek doktorja Robija, ki vehementno predstavi dejstva o neobstoju virusa v prvem stavku in potrola trditev neke kvazi “strokovnjakinje”, ki trdi, da genom sploh ni sekvenciran, čeprav ga sekvencira že vsaka druga klinika; v drugem doda “resnico” o parazitih v cepivih (članka sploh ne razume in ni zmožen dojeti, da so trditve podkrepljene z nekimi obskurnimi slikami, ki sploh ne sovpadajo s tehnologijo, s katero naj bi bile pridobljene), in potem smo tam.

Ena sama “resnica” od teh doktorjev, strokovnjakov 🙂

Vem, da je debata s takimi osebki brezpredmetna, to je jasno.  Če taki troli ne bi posredno ubijali ljudi, bi bilo smešno, tako pa ni – je grozljivo.

ad hominem, 01.11.2021 ob 20:47

Kdo pa je reku, da hočemo debatirat z tabo? Saj se itak ne da. Ena je že napisala, da je obupala. Jaz tudi. Že dolgo nazaj. Nima smisla.

V takšno “debato”, kjer nekdo tolče kar neke neumnosti pa ad hominem absolutno paše. Prej notri ne paše vse ostalo. 

Tudi če se spustimo na tvojo raven, še vedno ne boš dojela. Preverjeno.

To da ne dojamete mi je že dolgo jasno ?.

Pot na vzhod Dubaj Afganistan in Madrid, 01.11.2021 ob 20:41

Hahaha Zartrose spet maš pipike za sabo. Pa še petelin nisi.

ma ja teh pipik je mon poln.. le kaj jim manjka to je sedaj vprašanje.. hehehe…

najprej kričijo, da virusa sploh ni, da je vse izmišljeno, navadna gripa oz. prehlad, v drugem stavku pa vsi navdušeni, kako zbolevajo tudi in predvsem cepljeni in je zato cepivo neučinkovito. Kako je lahko neučinkovito proti virusu, ki ne obstaja?

zakaj zanikanje?, 01.11.2021 ob 21:07

Teta, spet mešaš pojme.

Predvsem je moteče, ko tako izpostavljaš TRETJO dozo, v resnici dve dozi cepljenja pomenita en odmerek cepiva, ki zagotavlja dobro zaščito.  Ki pa, kot so ugotovili, upada, tako kot upada zaščita cepiv za navadni gripo, tudi ne drži več kot nekaj mesecev – upam, da razumeš napisano.  Pošteno povedano, je zaščita pred okužbo – sploh z mRNA cepivi, zelo dobra.

Pa če smo že natančni, tudi ostala cepiva, s katerimi cepimo otroke, ne držijo “celo življenje”, to menda veš.  Posebej izpostavljam cepljenje proti tetanusu, s katerim cepimo ob poškodbah, ki lahko povzročajo okužbo z Clostridium tetani – to pa zato, ker nikjer ni zaslediti zgražanja anticepilcev glede takih cepljenj, čeprav so možne posledice tudi pri le-teh.  Drugo cepivo, o katerem anticepilci pozabljajo širiti anticepilske zarote, je pa recimo cepivo proti klopnemu meningoencefalitisu, kjer so za zaščito potrebni kar trije odmerki v razmaku nekaj mesecev in nato poživitveni odmerki po 3 in kasneje po 5 letih.  Hočem povedati, da to, da se neko cepivo zaradi uspešnosti preprečevanja okužbe oz. lažje prebolevnosti uporablja tudi v poživitvenih odmerkih, ni noben bavbav.

Omenila si “bratranca” ki naj bi delal v bolnici.  OK, recimo, da imaš res bratranca v Izraelu 🙂

In kaj ti je povedal ta bratranec?  Drugega, kot da število okužb po poživitvenem odmerku upada, ti ni mogel, je res?  Zakaj potem zganjaš paniko?

Nekoč si pisala, da imaš sorodnike v BIH.  No, tam pa je slika drugačna.  Tam pa se bolnišnice polnijo, ker ljudje niso cepljeni in prebolevajo covid v težji obliki.  Seveda gre za necepljene.

Čeprav troli tule gor ves čas kažejo na BIH in in Srbijo, češ, tam ni ukrepov pa ljudje živijo “normalno”, to ni res. Če samo primerjaš njihove nove, dnevne okužbe s številom smrti, lahko dojameš, da zadeva nekje ne pije vode oz. da njihovo ignoriranje cepljenja že terja svoj davek.  112 umrlih v enem dnevu naj ti bo opomnik, da ljudje tam že plačujejo davek na debilnost.  O Srbiji je pa itak škoda izgubljati besede.

Lej lahko imas svoje mnenje o teh cepivih, me ne moti, jaz imam pa svojega pa nisem proti cepljenju, jaz sem se vsako leto cepila proti gripi, ko korona sploh se bilo ni. Pa ne samo proti gripi tudi proti drugim boleznim sem cepljena, prav tako otroka, se sin je cepljen proti hpv, ker vecinoma cepijo punce. Ampak sori v ta cepiva za tocno ta virus pa ne verjamem vec (njihovo ucinkovitost in korist)  imam pac svoje razloge, ki niso nastali iz neke kaprice ampak imajo realno podlago. Spomnim se pred poletjem kako sva se z mozem pogovarjala, da se greva po dopustu, enkrat sredi septembra sva nacrtovala cepljenje, da bova imela mir cez jesen in zimo…no vmes je moz zbolel, hkrati z njim se cepljeni izraelci, vsi so bili okuzeni in bolni razen mene in tasce, ki je korono prebolela lansko leto.  Meni je po tej izkusnji dovolj tako korone kot neucinkovitih cepiv. O tem kaj vse mi povejo sorodniki pa ne bom.Ne hvala. Mogoce nekoc, ce bo cepivo res kot mora bit, ker za zdaj ni in ne vidim smisla v polovicarstvu. Pac sem za vse ali nic. Nikogar ne ogrozam, nikamor ne hodim, se redno testiramo tudi moz in hci ceprav sta prebolevnika, prav tako sin ki je cepljen proti koroni in njegova draga ampak ne zaupam temu cepivu in pricakujem od njiju, da se vseeno pazita in obnasata odgovorno, kupila sem jima cel kup testov in narocila naj se preverjata, ker nikjer ne pise, da korona ne mores dobit, ko jo pa dobis pa ni nujno da bo enostavno, samo zato ker nek fajzer ali nekdo drug pravi da bo, fak fajzer in druge, jaz in moji sem oz so meni na prvem mestu, tako pac je.  Samo nase se lahko zaneses . Vsi kompletno se izogibamo guzvi. Redno bomo spremljali tudi protitelesa ter pazili in to je za zdaj to. V bih in tudi na hr pa ni nikogar vec od mojih in to ze od 90 let ko je bila vojna. Vecina se je odselila v izrael, nekateri pa tudi drugam. Okuzb je pa toliko, ker so se ljudje spet spozabili in ne mislijo na jutri ampak samo na danes.

Treba bi bilo uvesti obvezno cepljenje, pa je. Ali pa vsaj za tiste nad 60 let. Sankcija za trmaste upokojence anticepilce pa bi morala biti zamrznitev pokojnin – dokler ne pridejo k pameti.

sprenevedanje ne pali, 01.11.2021 ob 21:03

Ne, ni me strah,preboleno asimptomatsko, papir za protitelesa pa obstaja – ne bo pa mi ena nacepljenka pametovala po forumu 🙂   Ker se mi ravno da ….

Ne vem a se ti sama s sabo pogovarjaš al kaj, mal misli skupaj spravi pa potem kaj smiselnega napiši.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close