Ravno iz počitnic na jugu Evrope
jajca solidarnosti, 01.11.2021 ob 17:38
jajca solidarnosti, 01.11.2021 ob 17:37
Mal okol, 01.11.2021 ob 11:41
Sam da vam povem, ker vidim da ste tu že vsi zadepresirani. Smo se vnili iz počitnic na jugu Španije. Letalo polno Slovencev, tudi otrok. Tam ne duha ne sluha o kovidu, nikjer nobenih groženj in PCT pogojev. So pa zeleni na kovid zemljevidu, večinoma precepljeni, ampak v notranjh prostorih povsod obvezne maske, zunaj ljudje prostovoljno nosijo maske, tudi otroci, vsaj polovica je takih.
NIkjer nobenih anticepilskih propagand, trgovine polne, restavracije, muzeji vse polno. Ljudje zapravljajo in normalno živijo.
Priporočam takole skok v tujino, odpret oči in pogledat čez planke.
Dej mej “cohones”,pa se pejdi jutri testirat.
namenjeno za avtorja/ico.
Zakaj naj bi se šla pa testirat? Tam praktično ni okužb, od koga naj bi se nalezla?
Drugač imamo pa doma hitre teste, smo se tudi že testirali. Pa ne zdej ko smo se vrnili.
Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 18:02
izven profila, 01.11.2021 ob 17:16
Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 17:14
škoda besed res, 01.11.2021 ob 16:33
Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 16:16
buttara, 01.11.2021 ob 15:14
Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 14:59
saj je jasno, 01.11.2021 ob 14:46
Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 14:05
Aha, za porast okužb pri nas bomo pa spet krivi necepljeni?
Kdo pa? V svetu, kjer je precepljenost visoka, imajo veliko manj okužb na prebivalca kot pri nas in na balkanu. Dejstvo!
aha tako kot v izraelu in na danskem.. hmnja…
Joj, butara, no. Število v Izraelu od takrat, ko ste naredili totalno galamo, kako so bogi, samo pada. A vi znate pogledat še kaj druzga kot mon? trenutno imajo okoli 200 ljudi v bolnicah, mi pa koliko že? Skoraj 600? Njih 9 mio, nas 2 mio.
bi bilo bolje, če bi ti kdaj kaj preverila preden spet butneš kretenske poste.
Številke je treba pač priredit. Kok te plačajo za tole??
jaz osebno ljudi ne žalim ko izražam svoje mnenje, zakaj ti cepilec tako agresivno nad mano imaš potrebo po ad hominem?
Aha moment!
Zartrose, ko tebi zmankja argumentov, zmeraj začneš z prirejenimi številkami. Torej trdiš, da Izraelci lažejo?
Trdiš, da pri njih okužbe naraščajo?
Enačiš Dansko in Slovenijo – ne upoštevaš pa ne števila prebivalcev, ne okužb, ne smrti, ampak kar povprek nabijaš neke pravljice.
Sem že včeraj Mary napisala, naj najprej preveri podatke v Izraelu in potem napada…. Pa ne gre. Je argumentirala z neumnostjo “da njen sorodnik dela v bolnici”, haha. Pa je jasno, da so Izraelci PRVI na svetu, ki se resnično borijo za preživetje in da delajo VSE, da bi svoje ljudi pravočasno informirali, zdravili in preprečevali širjenje okužb. Ampak vam to ne gre v glavo.
Enostavno ne zmorete debate.
Ko bodo dokazali, da ne prirejajo številke, bomo pa debatirali tako kot se šika. Z lažnimi podatki se pač ne da.
?
Pa dokaži, da so podatki prirejeni, tepka 🙂
kar naj oni ker so oni začeli to štorijo. Jaz zgolj nisem padla na njo.
Lol krava.
Podatki so lažni.
Dokaži
Ne oni naj
Na tebi je to, da dokažeš
Mal okol, 01.11.2021 ob 18:06
Zakaj naj bi se šla pa testirat? Tam praktično ni okužb, od koga naj bi se nalezla?
Drugač imamo pa doma hitre teste, smo se tudi že testirali. Pa ne zdej ko smo se vrnili.
iz solidarnosti do drugih – da imaš uradni verodostojni dokument s QR kodo 🙂 domama narejeni test, kupljen v lekarni ali uni viška od otrok šolarjev ni verodostojen v javnosti – to je enako , kot da bi nosečnosti test pokazala nekomu, ki v javnosti mora skenirat QR kovid kodo.. Pošteno je, da plačaš 9, 50 – 15 eur zanj – kot morajo ostali. Makes sence ) ? pa brez zamere…
jajca solidarnosti, 01.11.2021 ob 18:13
iz solidarnosti do drugih – da imaš uradni verodostojni dokument s QR kodo 🙂 domama narejeni test, kupljen v lekarni ali uni viška od otrok šolarjev ni verodostojen v javnosti – to je enako , kot da bi nosečnosti test pokazala nekomu, ki v javnosti mora skenirat QR kovid kodo.. Pošteno je, da plačaš 9, 50 – 15 eur zanj – kot morajo ostali. Makes sence ) ? pa brez zamere…
In kako ti lahko tlačiš svoje ročice v ogenj, da tam se pa nisi mogla nalesti? LOL! U made my day… 🙂
Lahko govorite kar hocete. Ampak Španci se zelo drzijo ukrepov. Na Jugu španije sem enkrat na mesec. 80% ali se vec spancev je testiranih. Ce nimas maske kjer je potrebno ti povejo kar navadni smrtniki da si jo nadeni. PCT pa res ne poznajo. Merijo pa temperaturo povsod kje kjer lahko. Zelo se bojijo 100% lockdowna kot so ga imeli 2020.
nina676, 01.11.2021 ob 18:24
Vas prosim anticepilci ustavite se… tudi meni so govorili, da prinasam iz tujine, a sami doma imeli rojstne dneve in 60 gostov… jaz nisem zbolela in nobenega okuzila… okuzli so se vsi doma… pometite pred svojim pragom in ne pametuje.!!!!
se ne družim, ne praznujem, nekletam po zidanicah ipd, živim solo v svojem gopsodinjstvu. Nimaš pravice meni moralizirati.
Oh, ta neumnost, 01.11.2021 ob 18:06
Lol krava.
Podatki so lažni.
Dokaži
Ne oni naj
Na tebi je to, da dokažeš
Tole je res hec, s temi anticepilci, z Zarto in Robijem na čelu. Ko bebcem argumentirano dokažeš, da se motijo, ko govorijo, da v Izraelu naraščajo okužbe, ti oni odvrnejo, da so podatki prirejeni.:))) Pa saj s takimi kekci ne moreš debatirat, no.:) Jaz že dolgo več ne poskušam. Samo obvoz od takih.
Njihova logika: pri nas, kjer rastejo okužbe, se baje lažejo in prirejajo podatke o okuženih, saj po njihovo okužb sploh ni, so nizke ali ne obstajajo. Prirejajo podatke navzgor. V državah, kjer pada število okuženih, pa prirejajo podatke navzdol očitno, po njihovo jih je veliko več okuženih, kot govorijo, da jih je. Torej po njihovo ravno obratno, kjer številke rastejo, po njihovo v bistvu padajo, kjer pa številke padajo, pa po njihovo rastejo. Zakaj bi to države počele, ne znajo razložiti oz. – zato, ker psihopati vodijo državo. Njihov domet. Pa saj ne moreš resno v debato z njimi. Kvečjemu o tem, kaj bo jutri za kosilo ali kolikokrat na mesec menjate gate, lahko z njimi kakšno rečeš. Vse ostalo z njimi debatirat, je brez haska. Sploh tale Zartra, ko že misliš, da nižje z nerazumevanjem ne more, te vedno znova preseneti.:))
pometi ti pred svojim pragom, 01.11.2021 ob 19:07
se ne družim, ne praznujem, nekletam po zidanicah ipd, živim solo v svojem gopsodinjstvu. Nimaš pravice meni moralizirati.
Isto kot anticepilec meni ne, sorry a imam pometeno pred svojim pragom. Ne zanima me, ce je clovek cepljen ali ne, ampak non stop poslusati, da mi prenasamo ker potujemo, ocitno jih dosti nima pometeno pred svojim pragom… dosti potujem in vem kje so moje meje in nisem nobenega okuzla in zbolela…zato druge pustite pri miru naj zivijo svoje zivljenje, tudi ce se ne strinjajo z vami glede kovida..
Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 19:45
uno cetiram ki se ne zna pogovarjat ampak zgolj osebno napada in žali ljudi, ki se z njenim mnenjem ne strinjajo.
normalno argumentirano debatirat. Takoj ko dobiš na pladnju nek verodostojen podatek neke države, ki pa ne paše v tvojo anticepilsko propagando in teorijo zarote, si ta država zmišljuje in prilagaja podatke. Zakaj za vraga bi ena država prilagajala podatke navzgor, druga pa navzdol? Samo zato, da bo pasalo v tvojo teorijo? Ničesar ne znaš razložit, nobenih debat z argumenti, samo vse skupaj jeeee zarooootaaaaa, genociiiiiid, vsi laaaaažejooooo….
A je čudno, če te folk poimenuje za kokoš, budalo itd? Saj se taka kažeš.
saj ti pa ne znaš, 01.11.2021 ob 20:02
normalno argumentirano debatirat. Takoj ko dobiš na pladnju nek verodostojen podatek neke države, ki pa ne paše v tvojo anticepilsko propagando in teorijo zarote, si ta država zmišljuje in prilagaja podatke. Zakaj za vraga bi ena država prilagajala podatke navzgor, druga pa navzdol? Samo zato, da bo pasalo v tvojo teorijo? Ničesar ne znaš razložit, nobenih debat z argumenti, samo vse skupaj jeeee zarooootaaaaa, genociiiiiid, vsi laaaaažejooooo….
A je čudno, če te folk poimenuje za kokoš, budalo itd? Saj se taka kažeš.
Ma Zartrosa je pač malo počasna, ne morš obsojat, tako pač je. Pa ne morete z njo debatirat o čem resnem, noooo.
Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 19:44
Pogled v ogledalo razkrije da sem zelo privlačna ženska ne pa krava.
Fak pejd oči pregledat… ?
Ne, saj je res. Imaš prav.
Res moreš biti privalčna, glede na to, da nisi bila že odpisana…. ?
Ker v glavi ni kaj dosti, če sodimo po tem kaj ti pišeš. Žal.
sprenevedanje ne pali, 01.11.2021 ob 20:11
Kaj se reptilsko sprenevedaš? To, da komot prenašaš okužbe naokoli, ker si se minglalo naokoli s tutti frtti ljudmi pa jugu Evrope. A bi mogoć še kej ? 🙂
Česa od napisanega pa ti ne razumeš? Španija ima minimalno okužb, mi smo cepljeni, če te je strah da stakneš kovid pa se cepi še ti, simpl.
Mal okol, 01.11.2021 ob 20:32
Česa od napisanega pa ti ne razumeš? Španija ima minimalno okužb, mi smo cepljeni, če te je strah da stakneš kovid pa se cepi še ti, simpl.
Poosebljaš egoizem in ignoranco. Vesela sem, da v reali ne poznam takih ljudi. Pravzaprav ne sejejo razdora med ljudmi in se šopirijo kot pavi, da so prispeli iz Afganistana. Oprosti, Španija, saj ni razlike.
No in potem vi hočete debatirat hahaha.. nimate pojma kaj je pogovor in kaj debata.. in ad hominem ne paše ne v eno ne v drugo ampak to je edino s čim znate “komunicirat”.
Kar dajte si duška več poveste o sebi kot boste kadarkoli o meni resničnega.
Aja-pa ne bom preverjala, če sem se spet kje zatipkala.. hahaha, ker tako radi padate na tipkarske napake in vam je poleg ad hominema še slovnica višek besedne “komunikacije”
Zartrose izven profila, 01.11.2021 ob 20:38
No in potem vi hočete debatirat hahaha.. nimate pojma kaj je pogovor in kaj debata.. in ad hominem ne paše ne v eno ne v drugo ampak to je edino s čim znate “komunicirat”.
Kar dajte si duška več poveste o sebi kot boste kadarkoli o meni resničnega.
Aja-pa ne bom preverjala, če sem se spet kje zatipkala.. hahaha, ker tako radi padate na tipkarske napake in vam je poleg ad hominema še slovnica višek besedne “komunikacije”
Hahaha Zartrose spet maš pipike za sabo. Pa še petelin nisi.
Forum je zaprt za komentiranje.