ravnanje las
Evo tukaj eno takšno kodrolasko. :))) Vsekakor ti priporočam kupiti Ga.ma likalnik za lase, ker res zravna lase hitro in enostavno in zdržijo ravni res dolgo. Jaz sem si pre nekaj tedni kupila IOn likalnik za lase http://gama.studioma.si/ in sem resnično več kot zadovoljna. Lasje so krasni in jih ne suši (prav zaradi ION tehnologije) in mi ostanejo ravno do naslednjega pranja. Je pa res, da je fajn če poleg samega likalnika uporabljaš tudi kakšna sredstva za ravnanje las, ker potem so lasje še toliko bolj ravni.
Samo ravnanje pa ni težko. Je pa tako, da začneš najprej s spodnjimi lasmi (zgornje si spneš) in potem nadaljuješ po slojih.
Jaz sem pred časom uporabljala ta serum za ravnanje las in je res krasen …
Ti kar kopiram:
Jaz sem si včeraj kupila Remington S 1031 za 50,03 EUR . Naročila po internetu pri Bofex-u.
Ima trojno zaščito, visoko temperaturo – nastavljivo, je ozek in tanek, 3 leta garancije.
Sem ga danes že sprobala in sploh ni komplicirano.
Samo še zaščitno kremo za lase moram kupiti pri frizerju.
Sem zelo vesela, da sem ga kupila. Žal mi je le, da nisem že prej vedela za peglanje las
Jaz imam skodrane in goste lase, ze frizerka me susi in lika skoraj eno uro, tako da mi na pamet ne pade, da bi to sama pocela doma.
V kolikor nimas prevec gostih las in prevec skodranih, potem upostevaj zgornje nasvete, ce pa imas, pa pojdi raje k frizerju, da te zlika.
Živjo Kodrolaska!
Jaz sem si kupila ravnalec las corioliss profesional s spremenljivo temperaturo in kot sem že enkrat napisala je res super. Ravnat si lase doma z malo vaje in z dobrim ravnalcem pa res ni težko. Svetujem ti pa tudi jaz, da uporabljaš kakšen sprejček ali kaj podobnega za zaščito pred toploto. Jaz sem kupila skupaj z ravnalcem las še sprejček uni system od lisapa in je fajn. Tako lepo diši :).
Veliko streče in lp!
Tortisse
Forum je zaprt za komentiranje.