Najdi forum

Ratio…ne zastopim …

lepo vas prosim za pomoč oz. razlago

sem uporabnica blink.si prejšen partis.si….in mi nikakore ne potegne na kakšen način se ti šteje ratio…vem da moraš sejat da se ti veča al neki tazga samo ne razumem na podlagi česa oni dobijo vn eno številko če pa jest seštejem mi pride pa večja in to me zdej jezi ker mi pravijo da imam slab ratio…aja uporabljam mikrotorrent, če ma to kej veze

hvala lp in lep dan

ajoj sm pozabljiva….pozabila povedat še, da sem imela pri paris.si ratio zelo dober zdej pa kar naenkrat poden…samo čakam da me še vn vržejo

aha pa še to…a se ratio pri blinku v profilu viša sproti al traja nekaj časa da naraste?

hvala še 1x

Problem pri uporabi torentov je v tem, da večina uporabnikov po končanem downloadu ne pustijo datotek v mapi, kamor so se naložile, dovolj dolgo, da bi jih lahko koristili tudi ostali uporabniki. Tako ravnanje se kaznuje. T. i. ratio pa je razmerje med downloadom in uploadom. Po domače: download je seštevek vseh datotek, ki jih uporabnik sname s torenta, upload pa seštevek datotek, ki jih ostali uporabniki snamejo od tebe. Ratio si lahko popraviš tako, da snameš kakšno ‘free’ datoteko, ki ne šteje za download, in jo seveda pustiš nekaj časa v mapi, da je na voljo ostalim.

v mapi imam še vedno vse torrente in datoteke skratka vse…in vse kar imam tudi sejem in pri tistih datotekah ki se uploadajo je ratio kar velik…tiste ki downloadam jih imam skoraj večino free…le tu pa tam kak normalen ker sem imela ratio prej čist ok

in še vedno mi ni jasno…ratio pa še kar pada

Ali si prijavljena z istim up. imenom in geslom?
Izklopi DHT, dol potegni freeleach in ga pusti, da se nalaga. Ratio se ti bo zvišal.
Lahko pa tudi doniraš kakšen evro, gre potem tudi UL gor.

Pa en lep dan želim, Joan

saj ti nimam kaj zamerit
kako misliš če sem prijavljena z istim up. imenom in geslom?
vsakič sem prijavljena s tistim kokr sem se registrirala
imam freeleach pa nič ne pomaga…s tem da sejem 12 torentov ki so že 100%

pa še zmerm nč……

….pravjo sej bo bolš….

še kakšna ideja
lp

Itak te bodo blokirali, ko bo ratio padel pod dovoljeni nivo. Torej, že prej ‘presedlaj’ na drug tracker. Saj menda ni edini pri nas, kajne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close