Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Rastejo mi dlake po obrazu, ne vem več kaj naredit

Rastejo mi dlake po obrazu, ne vem več kaj naredit

Jaz sem bila na 3 različnih koncih na laserju – malo razlike pri hitrosti ponovne rasti, učinka pa nobenega. Tako, da vosek in epilxpress krema že kakšno leto – po ene 3 mesecih se že pozna, ker je ful manj dlak na površini.

Obupanka, saj tudi laser ni čisto trajna rešitev. Je po začetnih terapijah treba še pripravit denar za terapije za ohranjanje zaviranja rasti dlak. Pa še od genetike je malo odvisna tvoja narava poraščenosti in rasti vseh 3 faz dlak. Cenejša, bolj dolgoročna, pa tudi učinkovita rešitev je epilacija (mašinca, vosek, sladkorna pasta) v kombinaciji s preparatom za ustavljanje rasti dlačic. Sigurno bolj ekonomično razporejen strošek.

Poleg laserja lahko poskusite depilacijo s sladkorno pasto in dodatkom encimov ( epiladerm.si), ne ostajajo pike.

Poleg depilacije tako s trakovi voska kot s sladkorno pasto, se namažite z encimi, ki vam bodo stanjšali dlake in jih uničili, tako da ne rastejo ali a so slabše. Še posebej, ker ste genetsko nagnjeni k močnim dlakam, je priporočljivo mazati z encimi za zaviranje rasti dlak, celo pri moških bradah deluje, tako da je za ženske več kot primerno, lahko nabvite v lekarni, tiste v salonih pa so še močnejše.

Pozdravček,

Simone

Priporocam ti belilno kremo Stap rs, ki jo tudi sama uporabljam za roke in je tuki za obraz..in je hito enostavno in poceni…

Simone, ali je možno kupiti encime tudi če nisi kozmetičarka? Kozmetičnega salona nimam, se pa toliko spoznam, da si ne bi škodovala (čeprav naj ne bi bilo takih stranskih učikov). Zanima me ali resnično pomagajo ti encimi pri poraščenosti, zanimajo me izkušnje in ne tisto kar so objavili na spletni strani. Kakšne rezultate ste opazila in seveda tudi koliko tretmajev je bilo potrebno, da se vam vidi očitna razlika?

Hvala že v naprej

A ti je že kdo reku da utihneš če nimaš kej lepega za reči. Če ti ni tega že kdo reku ti pa jst rečem.
Na tej strani ljudje iščejo dobre in prijazne rešitve ne pa nepotrebne komentarje.
Namesto da pišeš butaste komentarje bi se že zdavnaj spokala iz te strani.
Drugim bi to olajšalo življenje še posebej tistim ljudem ki rabijo pomoč.
PRIJATELJSKI NASVETEK OD MENE.!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close