Najdi forum

Ker imam na računalniku samo 256rama česar posledica je počasno delovanje računalnika se zanimam za nakup dodatnega s katerim naj bi delovanje postalo hitreje. Zanima me kako je z vgradnjo samega RAMA in če je RAM odvisen še od katerega drugega računalniškega dela. hvala za odgovore in lp.

Prvo poglej kakšen je ta RAM oziroma kakšne RAMe ti podpira plata, da boš kupil prave…

Lp, Max

Na RAM-ih običajno kaj piše, tisto prepiši sem.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Morda pričneš s tem, da napišeš kakšna je konfiguracija PCja, da vemo v katero obdobje RAMa se spustimo…. Morda odpreš knjižico od matične plošče in prepišeš na forum kateri RAM paše …

Torej moj sedajšnji RAM je DIMM 256Mb BX 133Mhz pri opisu osnovne plošče pa piše takole: osn. plošča MS-7177CT SB ATX FCPGA 1 AGP/4 PCI/2, 3 DIMM sloti, EIDE & I/O on board, USB, ATX format, zvočna kartica AC na plošči, AMR slot.

upam da sem vam olajšal zadevo
hvala in lp

Išči tu:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close