Najdi forum

Sem cisto nova, od nekaj minut. Brskam po spletu iscem primeren kraj za letosnji dopust. Imamo malo več zahtev. Iščemo 2 apartmaja, za 6 in 4 ljudi v hiši, z lastno plažo, primerno tudi za dveletno dete, (to pomeni, da ni škarp in globoke vode) brez drugih obiskovalcev, tako da bi se šli lahko tudi nudiste. Ali kdo ve, obstaja tak kraj, da nima sosed na sosednji ležalki takoj glave pri tvojih podplatih? Pregledala sem ze en kup katalogov in spletnih strani, vednar ni nič po mojem okusu. Spustili pa bi se do srednje Dalmacije. Kdo ve za kakšen tak kotiček?

huh krajev takih je polno…. pomoje res ne bi bilo problem najti kakega apartmaja na samem… verjetno je večji problem to, da je za 10 ljudi in to, kakšen standard apartmaja iščete? drugače vem samo za enega na korčuli…. kar pa ni ravno srednja dalmacija??

Samos, Grčija izvez glavne sezone… obstajajo agencije ki te pripeljejo tja. Kilometrske peščene plaže, ki jih imaš lahko skoraj samo zase. In z letalom si prej in udobneje dol, kot z avtom v Dalmaciji.

Ravni žakan. kornati. Upam da ni več tam nočne more od samgmajstra. Double price agency. naj bi plačal za dva , šotor namreč , plačal za enega in črta !

je pa lastnik otoka turčinov čisto o.k. , poglej v hrvaški imenik , ki ga dobiš že v bujah na pošti / 25 km od črnega kala / in pokliči ! eden bo že ta pravi. In rezerviraj edino hiško ki je tam. ravno za 10 ni , bo pa nekaj ljudi spalo v šotoru. če sem jaz tam preživel teden dni , boste tudi vi !

za nudizem pa je najbljižji mesečev zaliv , priznam sem imel malo krizo , pa sem šel na treking od simonovega zaliva do strunjana. sploh nisem vedel za nudiste , a me to kaj preveč ni vznemirjalo. saj je to bilo že 1990 na ravnem žakanu.

pred odhodom :

specialka 1 : 100000 kornati, jaz sem nabavil kvarner !

in še to : na hrvaškem razen z gotovino lahko plačujete z vsemi karticami !

lep dan

lordwales

ni dvoma ! tudi danska ni slaba ideja, itd

pravilo pri dopustu je : ne glej na denar , pojdi , in uživaj.
kot sem kot dnevni turist v ponedeljek v gradiški.

Nasla sem raj. Gremo na Ciovo. Morje krasno, lastna plaza, brez skarp, prod, en majhen pomol, 2 m od apartmaja. Krematorij (beri zar) ogromen, tako da disalo samo po ribah, cesnu, petersilju in vincku. Vtise sporocim, ko pridemo domov.

Če je kdo bil na Čiovu, naj se oglasi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close