Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style rahlo roza šminka??

rahlo roza šminka??

Živjo!

Za poroko bi rada imela bolj obstojno rahlo roza šminko ki bi se ujemala z mojim šopkom.Gledala sem že veliko firm kot npr.max factor lipfinity pa so mi vsi odtenki pretemni.Rada bi zelo svetlo lahko tudi da potegne bolj na belo..prosim priporočajte mi kakšno,četudi ni nobene obstojne,najlepša hvala in lep snežen pozdravček!nika

Živijo!

Lepo, da si se odločila za roza šminko na poroki, saj bo kot slišim tak tudi tvoj šopek. To bo zelo lepo, še posebej na fotkah. Med obstojnimi šminkami MF Lip Finity je številka 046 zelo svetlo roza, če pa ti je to pretemno, pa poskusi z vlažilno šminko MF Hypersmooth št 10 ali pa morda 20. Ta šminka sicer ni tako obstojna, če pa jo boš pravilno nanesla, ti je nekaj ur vseeno ne bo treba popravljati.

LP Jadranka

Živijo!

Lepo, da si se odločila za roza šminko na poroki, saj bo kot slišim tak tudi tvoj šopek. To bo zelo lepo, še posebej na fotkah. Med obstojnimi šminkami MF Lip Finity je številka 046 zelo svetlo roza, če pa ti je to pretemno, pa poskusi z vlažilno šminko MF Hyperfull št 10 ali pa morda 20. Ta šminka sicer ni tako obstojna, če pa jo boš pravilno nanesla, ti je nekaj ur vseeno ne bo treba popravljati.

LP Jadranka

Nika prosim oprosti, ker sem ti dala dva ista odgovora, prav zaprav je v prvem napaka, namesto šminko HYPERFULL, sem napisala ime pudra Hypersmooth. Ne vem kako se mi je prikradel v misli puder, najbrž je podobnost v imenu kriva za zmedo. Sicer pa spadata šminka Hyperfull in puder Hypersmooth v isto dekorativno linijo. Oprosti še enkrat za napako.

Jadranka

Živjo Jadranka!

Vsak se lahko zmoti….recimo da sta mi Hyperfull odtenka lepša in bom še enega ozmed njiju poizkusila,enega sem že in to tistega ki vleče bolj na srebrno,mislim pa da je una druga res bolj na roza ja.Bi mi lahko svetovali še svičnik za obrobo in kako naj jo pravilno nanesem da bo dalj časa obstojna?Hvala in lep pozdrav!

Živijo Nika

Če boš izbrala šminko Hyperfill št. 10 ali št. 20, potem ti zraven svetujem svinčnik MF Lip liner št. 2 BLUSH ali pa za izrazitejši roza rob št. 16 ROSE (to so zlati svinčniki). Ker pa trenutno preizraziti robovi niso v trendu, moraš biti pazljiva pri ličenju. Najboje bo, če najprej naneseš tekočo podlago – puder, potem pa oblikuješ in obrobiš ustnico s svinčnikom (rob je lahko malo debelejši). Nato ustnico pobarvaj s šminko ali še bolje, če šminko naneseš s čopičem. S šminko prevlečeš tudi rob, tako da ni več izrazit, šminka pa se lepo barvno preliva, saj je rob ustnic tako malo temnejši.
Za večjo obstojnost vse skupaj popivnaj s papirnatim robčkom, popudraj ustnico z pudrom v prahu in postopek ponovi. Šminka bo tako obstojna kar nekaj časa in ti boš dolgo lepa nevestica.

Pozdravček Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close