Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Radio 1 – Dobrodelna akcija

Radio 1 – Dobrodelna akcija

Če le morete poskusite pomagati, to pišem ker mogoče koga prepričam saj me je vzpodbudilo to da noben otrok ne bi smel jokati zardi revščine meni je strlo srce ko sem slišal otroka jokati ker si je želel oblačil ki si jih ne morejo privoščiti

Odgovor na objavo uporabnika
nipomembno1231, 09.06.2021 ob 14:29

Če le morete poskusite pomagati, to pišem ker mogoče koga prepričam saj me je vzpodbudilo to da noben otrok ne bi smel jokati zardi revščine meni je strlo srce ko sem slišal otroka jokati ker si je želel oblačil ki si jih ne morejo privoščiti

Res je! Veliko je srce parajočih zgodb?

Ne hvala, za Avdiča in njegovo debilno bando ne dam niti ficka. Raje vsak teden prispevam za projekt Botrstvo na Valu 202.

Postani boter in pomagaj

Odgovor na objavo uporabnika
BOTRSTVO, 09.06.2021 ob 18:43

Ne hvala, za Avdiča in njegovo debilno bando ne dam niti ficka. Raje vsak teden prispevam za projekt Botrstvo na Valu 202.

Postani boter in pomagaj

Je tudi meni zelo antipaticen, vecino casa se slepa na kolegih. Vseeno sem darovala, gre za otroke, teh zgodb je resnicno veliko, preveliko.

a to se potem daruje za firmane otroke?

Verjamem da sodeluje ogromno dobronamernih ljudi in lepo je tako je tako.
Ampak, a ste kdaj videli zaključno poročilo te akcije, točno za kaj je šel denar, koliko denarja, kateri so bili upravičeni stroški?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close