Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem radar detektor???

radar detektor???

Mene bi zanimalo kako ste kaj zadovoljni z detektorji, koliko stanejo….

Zadnjič so me policaji dobili in so mi ga vzeli, pa še kazen nabili. Sedaj se ga ne splača več imet, ker je kazen predpisana.

Živjo

Jat mam lasermotilec… ki je praviloma narejen tudi za odpiranje garažnih vrat, kar tudi deluje istočasno ja pa tudi motilec tako , da ti ga ne morejo , kar vzet saj je v navodilih lepo narisano zakaj se uporablja cena pa je okoli 130.000 sit z montažo..

lp whisper

zakaj so ti pa ga uzeli??????A si imel motilec ali samo detektor?Za detektor sem od Policije dobil tak odgovor.

Spoštovani!

V 3.točki 24.člena Zakon o varnosti cestnega prometa /ZVCP-1/ (Ur.l. RS, št. 83/2004, 35/2005)je določeno:
da udeleženci cestnega prometa ne smejo uporabljati in tudi ne imeti pri sebi ali v vozilu ali na njem naprav, s katerimi bi lahko otežili, motili ali preprečili delovanje merilnih ali drugih naprav ali tehničnih sredstev, ki jih uporabljajo pooblaščeni organi pri nadzoru cestnega prometa.

Če vaša naprava samo detektira in ne moti naprav pooblaščenih organov je načeloma lahko uporabljate, če gre za vgradnjo naprave v vozilo, mora ta biti homologizirana.

Prijazen pozdrav,

Sektor za odnose z javnostmi

New Report

Close