Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RADA BI ZASPALA

RADA BI ZASPALA

Rada bi zaspala in se nikoli več ne zbudila. Moje življenje je zavoženo, vse naložbe so bile napačne, odločitve narobe narejene in nobenega zadovoljstva nimam.

Rada se ga napijem in sem takorekoč vedno pijana, da pozabim, da zmorem prenašati to tugo, ki se ji pravi življenje.

Naj se zgodi, kar se mora. Ne zmorem več.

želja se ti bo uresničila.

Dej kva je to? A se nekdo dela budalo al resno?

Kaj naj ti recem. Nikome ne sija sunce svaki dan. Kdaj ste nazadnje molili? No vidis… I kako ce ti ici? Ako si z Bogom cega se plasis? Ako nisi cemu se nadas?

Tezkim ce zivotom zivjet onaj koji okrene glavu od knjige.

Kakva god vas bjeda zadesi, to je zbog greha kojeg ste zaradili.

Vrni se Bogu. Cim prej. On je uvjek pokajanje primao. Pise.

Vrata kesanja se bodo zaprla ko bo zver spuscena. Takrat bodo vsi verjeli. Samo tistim ki do takrat niso to nic ne bo pomagalo. Vrata bodo zaprta.

Nisi edina. Kdor je resnično prebujen, ne vidi več smisla v tej iluziji, kjer smo samo ničvredni statisti.

Nikar ne poslušaj poročil in nikar se ne upiraj ljudem, ki komentirajo to stanje.

Spravi se k sebi, misli dobro in delaj dobro, bo, saj bo ampak vsa ta gospodarska in še bolj politična navlaka v naši Sloveniji nas tako tlači k tlom.

V meni je ta koronavirus in omejitev gibanja, in stalna nošnja mask in cepljenje in testiranje ustvarilo neko gmoto iz katere se ne vidim ven.

Že prej sem bila pesimistična, nagnjena k depresiji, sedaj pa sem totalno zmedena, tesnobna, zakrčena in v neprestanem strahu kaj bo.

Najbrž nas je kar nekaj takih, ki ne vemo, kako najs i pomagamo in klonimo pod pritiskom zmot in zablod.

Odgovor na objavo uporabnika
Nič bat,, 22.09.2021 ob 09:23

želja se ti bo uresničila.

Pazi, da se tisto kar neprestano misliš in si želiš, prav hitro izpolni.

za večno, 22.09.2021 ob 09:19

Rada bi zaspala in se nikoli več ne zbudila. Moje življenje je zavoženo, vse naložbe so bile napačne, odločitve narobe narejene in nobenega zadovoljstva nimam.

Rada se ga napijem in sem takorekoč vedno pijana, da pozabim, da zmorem prenašati to tugo, ki se ji pravi življenje.

Naj se zgodi, kar se mora. Ne zmorem več.

Znana misel. Ampak tudi zato bo nekoč prišel čas.

Drži se, ne obupaj.

Jedi govna.

ponavadi je tako, 22.09.2021 ob 09:48

Pazi, da se tisto kar neprestano misliš in si želiš, prav hitro izpolni.

Želim si glavni dobitek na lotu.

Saj nas je dosti, ki to včasih pomislimo, vendar zaupaj v Stvarnika.

On nas je poslal na ta svet in On že ve, zakaj je vse tako, in vedi, da bo naredil tako, da bo prav.

A Shakespeara bereš? To je dobro, kar tako naprej. Po Hamletu predlagam Macbetha.

. https://youtu.be/efhEm2dulKE

Pa kaj vam je, ženske, primite se v roke in zaupajte vas, bodite bolj samozavestne.

ma sam danes ne, ko je svetovni dan brez avtomobila. Pojdi ven na sprehod ob kaknem jezeru. Se boljse, ce imas to moznost, sprehod po morski obali.

Če ni drugače tudi ob potoku ali reki.

Zaupaj in vztrajaj…

Drugače pa nekaj izrekov iz knjige : Človek samemu sebi – Anton Trstenjak

Čustva niso povezana z našo usodo, marveč so samo trenutna stanja naše duševnosti. Zato jih ne smemo spraševati za mnenje. Kot svobodni ljudje vemo, da nismo dolžni svojih strahov spraševati za nasvet ; da se lahko po svoje odločamo. ( nikoli nisem svojih skrbi spraševal za nasvet )

Kakor kadar zavrtimo samo ključ v motorju, takoj poženemo v tek ves avtomobil; podobno lahko samo neznatno razburjenje v delcu sekunde sproži celotno živčno biološko dogajanje v vegetativnem živčevju…ljudje so sami sebi pekel…lahko pa je človek samemu sebi tudi – raj, nebesa…..in še in še…

Še knjige : Učbenik življenja – Martin Kojc

Kako premagati zaskrbljenost in začeti živeti- Dale Carnegie

in še katera…

počasi, korak po korak, ne vse naenkrat in vztrajaj…srečno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close