Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi z večimi

Rada bi z večimi

Rada bi sexala z večimi starejšimi moški hkrati. Imam moža, ampak se ne strinja, zato planiram to narediti na skrivaj. Je že katera probala?

bla, bla, bla

Odgovor na objavo uporabnika
Teja91111, 04.08.2025 ob 08:32

Rada bi sexala z večimi starejšimi moški hkrati. Imam moža, ampak se ne strinja, zato planiram to narediti na skrivaj. Je že katera probala?

Verjetno v rit….

Ne, ne ne mika, pa tudi varala nisem nikoli.

Če ženska zelo pretirava z veliko količino seksualnih partnerjev na enkrat, lahko pride do notranjih poškodb in veliko krvavitve, včasih je nujno potreben operacijski poseg, da ne izkrvavi in umre.

sam da ne boš kaj zamudila

TEja…piši..

lumpek.mb@gmail.com

Če te mika zorganiziraj in probaj.

Glede na to da očitno še enega dobrega nisi znala izbrat da bi te zadovoljiv….vso srečo s tem da jih najdeš več 😀

Seveda, in večkrat. Ti toplo priporočava.

Odgovor na objavo uporabnika
vso srečo, 07.08.2025 ob 16:33

Glede na to da očitno še enega dobrega nisi znala izbrat da bi te zadovoljiv….vso srečo s tem da jih najdeš več 😀

ne zagovarjam tega kar avtorica želi, se strinjam s tem,da mogoče niti moža ni prav izbrala glede seksa,ker itak le par procentov jih je lepo obdarjenih ,ne mislim ekstremno,pa še znat ga morajo uporabljat,kje je še vse drugo …da je intima blizu popolnosti.

Jaz pa poznam tvoje želje in te podpiram, upam, da ti uspe, tudi moja ljubica si je to želela, pa sem ji uredil tako srečanje, seveda skupaj z mano, smo uživali na polno, je pa težko najti dva ali tri moške, ki ustrezajo vsem kriterijem, sploh DISKRETNOST, …

Pri 22-ih smo s kokegice šle ven. Ker normalno ne pijem, se me je zelo prijelo in so me eni fantje odpelhali v stanovanje in skoraj posilili. Škoda da teh kretenov nisem prijavila. In kdo izpade grd!?

vsem pomagajo.

si stara ? velika, majhna, debela,joški ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close