Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi uprašala a smo lublančanke

Rada bi uprašala a smo lublančanke

Rada bi uprasala a smo me lublančanke za vs fante kmetavzarčke ki ste izvn lublane sexi?

Odgovor na objavo uporabnika
Sanela675, 08.12.2021 ob 00:51

Rada bi uprasala a smo me lublančanke za vs fante kmetavzarčke ki ste izvn lublane sexi?

So že skoraj izumrle. Sanela, hm … Verjamem pa, da bi rada bila. Pa ne moreš.

Seveda tako, kot so lahko tudi druge izven Lj.

Ampak vsaka naj bo iz Lj. ali izven Lj. s takim izražanjem kot ga kažeš ti, ko odpre usta izgubi tisto sexy. Potem je lahko samo še cvandra ali kokoš.

Sanela ime te zjebe tako kot mene, po niku nisi. Ti se bi morala imenovati Urška, jst pa recimo Pero, ki ti ga je…., ugibaj..

Za mene, pa tudi za njih same, so ljubljančanke samo tiste, ki imajo prednike iz Ljubljane še pred 1945. Vse ostalo s(m)o priseljenke ali so uvoženke.

Sanela, ti si 100 procentna cefurka.   Ljubljancankam ne sezes do kolen.

Jst sm Klavdija drgač nism čefurka čeprov so uredu. To sm si ime zbrala kr mi je naj ime. Sm pa vprašala neki drucga

spet ne bo šlo, če si Klavdija si Nemka, kakaaa lublančanka.., probej z Urška, druge ni…

Popay954, 08.12.2021 ob 05:34

Sanela ime te zjebe tako kot mene, po niku nisi. Ti se bi morala imenovati Urška, jst pa recimo Pero, ki ti ga je…., ugibaj..

Starsa slovenca sta mi Klavdija ime zbrala.

Ki mi ga nevem kaj? Povej kr nevem ugibat

nismo ljubljančanke, 08.12.2021 ob 06:13

Za mene, pa tudi za njih same, so ljubljančanke samo tiste, ki imajo prednike iz Ljubljane še pred 1945. Vse ostalo s(m)o priseljenke ali so uvoženke.

Ker imam prednike (tam leta 1945) iz okoliških vasi Ljubljane predvidevam, da sm Ljubljančan!?

Popay npr, 08.12.2021 ob 07:07

spet ne bo šlo, če si Klavdija si Nemka, kakaaa lublančanka.., probej z Urška, druge ni…

Popay, ne napenjaj se preveč. Klavdija je pa ja prav luštno žensko ime, sicer pa smo bili skozi zgodovino stoletja pod Habsburžani… kaj znano? ?

žal, izdala te je pismenost. V Ljubljani nihče ne pozna lublančank. So samo prelepe Urške Ljubljančanke. Žal pa se v Ljubljano priseljuje čedalje več lublanćanov in lublanćank. Ali si Ljubljančanka ali lublanćanka, ne moreš bit pa lublančanka.

sanelaime, 08.12.2021 ob 07:35

žal, izdala te je pismenost. V Ljubljani nihče ne pozna lublančank. So samo prelepe Urške Ljubljančanke. Žal pa se v Ljubljano priseljuje čedalje več lublanćanov in lublanćank. Ali si Ljubljančanka ali lublanćanka, ne moreš bit pa lublančanka.

Klavdija sm. Sanela je vzdevk

Imam sestrično v Ljublani. Ko je prišla v najstniška leta ni več hotla priti na obisk k nam, ki smo 50 km iz Ljubljane. Vedno namalana, spedenana in vzvišena do konca. Dokler ni pri 16-h v tako depro padla, da so jo ta stari komaj rešili. Zdaj se hodi sprehajat po naših hribih. Je čudaška še bolj kot prej, edin obkele zdaj nos normalne in frizuro ma hribovsko. Še dobr, da takrat ni kater od mojih prjatlov nanjo padu. To bi mel štalo pr njih in pr nas.

donporleone, 08.12.2021 ob 07:29

Popay, ne napenjaj se preveč. Klavdija je pa ja prav luštno žensko ime, sicer pa smo bili skozi zgodovino stoletja pod Habsburžani… kaj znano? ?

znano, kaj ne bi bilo…, ajde naj ji bo, če še zgleda kot Kalvdija Šifer, pol bodo vsi lublančani ponosni na njo in jo bodo zelo radi pogledali, ko bo po hasburško korakala po promenadi na Čopovi do tromostovja. Sm qurbarija, kaj sem pa pol jst, ki sem rojen v Ljubljani, pa v duši tud v teoriji nisem lublančan.., zelo pa uživam, ko se pogovarjam z ljudmi iz mojega malega mesta, ajde Roko…

tisti , ki ste v Ljubljani bli pred letom 1945, ste malomeščani.

Popay npr, 08.12.2021 ob 09:40

znano, kaj ne bi bilo…, ajde naj ji bo, če še zgleda kot Kalvdija Šifer, pol bodo vsi lublančani ponosni na njo in jo bodo zelo radi pogledali, ko bo po hasburško korakala po promenadi na Čopovi do tromostovja. Sm qurbarija, kaj sem pa pol jst, ki sem rojen v Ljubljani, pa v duši tud v teoriji nisem lublančan.., zelo pa uživam, ko se pogovarjam z ljudmi iz mojega malega mesta, ajde Roko…

sm pozabil napopat Rokota…

(https://m.youtube.com/watch?v=vZn_z8flQvo)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close