Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek rada bi ljubimca

rada bi ljubimca

Mislite, da bi se ga kje dalo dobit? Ne za sex, ampak bolj za druženje, pogovore, kasneje tudi kaj več … pa brez potrebe po obljubah in želji po skupni prihodnosti…samo za občasna srečanja, kavo…klepet? Je možno?
Ker če to objavim na portale za stike in klepetalnice, so kot ose, navalijo s ponudbami za sex…ampak jaz tega ne rabim:)))
Pa ne me obsojat, kaj bo mož rekel in kakšna sem – ker nisem še ničesar naredila!

Hvala!

seveda je možno..en fajn oglas dej…pa boš videla odziv 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Jaz imam ene dva-tri take, ki ti jih z veseljem odstopim, ker jih ne rabim. 🙂

Samo kam naj dam oglas, da bi bila že v prvi fazi določena selekcija narejena?
Problem je, ker ne maram takih, ki navalijo na vsako…moram se počutit nekaj posebnega, da bi šlo za nekaj usodnega…pa takega še nisem srečala…da bi naredilo…bum:))

preveč obrabljenih ne bi (takih, ki se primejo takoj, ko jim s prstom pominga ženska)…pa škrtih tudi ne, pa fuk fehtarjev tudi ne:)
Sej se mi ponuja en, sam on mežika vsaki, on bi to, kar jaz ne bi:)))

to potem ni ljubimec ! !

Ločujem med ljubimcem in f. frendom:)

če boš tok zbirčna, kar pri možu ostan…za klepet in kavo pa res ne rabiš ne vem kaj iskat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

To bo zelo težko. Mogoče bi po tvojih željah bil kakšen homosexualec.
Moškega za odkrite pogovore in druženja boš dobila le tako, da boš z njim veliko in kvalitetno sexala.

Osamljena duša (kljub možu) bi rada ljubimca, a ne bi seksala:)))) vic dneva!
Ljubimca bi rada tista, ki si želi seksat. Ti pa potrebuješ nekoga za jamrat, mu izlivat dušo, nekoga za poslušat, nekoga, ki bi te malo pocrkljal, ker tega doma ni. Ne potrebuješ ljubimca, ker ti je najbrž še seks doma odveč. Ljubimcu bi za kratkotrajni privid njegove pozornosti bila pripravljena uslugo plačati s seksom, čeprav si v resnici tega ne želiš?A sem kaj sfalila?

Moj nasvet: ne išči ljubimca, ker bosta oba razočarana. On bi toplo luknjico, s katero bi seksal, a prej in potem imel mir, ti bi pa od njega nekaj, s čimer se že doma ni izkazal.

Fajn pa bi bilo, če svoje težave lahko nekomu zaupaš. Jaz ti predlagam dobrega terapevta oz. psihologa. Boljše od vsakega “ljubimca”, seveda gledano na dolgi rok, za tvojo notranjo stabilnost in osebni razvoj.

Ločujem med ljubimcem in f. frendom:)[/quote]

Ej ! ! Ti nič ne ločuješ !! Sploh ne veš , kaj bi rada ! !

O, sej tile, ki ti jih jaz ponujam so čist fajn fantje. Točno taki kot si jih ti želiš. Mogoče bi bil edino problem, ker so takšni do mene, pa ne vem če bi bili isti s tabo. 🙂

Sicer pa, ti iščeš prijatelja, ne pa ljubimca. In takšnega moraš poiskati v tvoji bližini, ne pa preko interneta. Ali pa tudi, no. Samo ne iskat ljubimca. Veliko je fajn fantov, verjemi.

Pa še nekaj. Če že, zamenjaj vrstni red. Morda se ti urajma najti fukača, s katerim se sprva dajeta dol, potem pa postaneta prijatelja. To je možno, ker se po začetnem skakanju med rjuhe iz več razlogov lahko to neha, razvije pa se prijateljstvo z vsem, kar od “ljubimca” ti pričakuješ. Tvoj, obratni, scenarij, se pa meni zdi mišn imposibl.

Samo, takšne zadeve se potem skrivajo pred svetom in to ni nekaj, kar ti olajša življenje.

premisl – ja, imaš prav….sej bo, bo minila moja jeza nad domačim ljubimcem, pa bo:)

Imam takšnega… frenda, ali kako naj mu rečem? Zna se pogovarjat, pripravljen poslušat, z mano gre tja in tja in celo vse plačuje on:) V zameno za? Za nič…
Sva vseeno pristala v postelji, ja 🙂 Ampak to zgolj in samo zato, ker sem jaz prestopila mejo in ga ˝napadla˝, drugače ne bi, ker on meje ne prestopi. Sva se zmenila, da je to one night stand in tudi po tem dogodku sva spet kot sva bila prej, med nama je meja (edino meni se na trenutke dozdeva, da se je rahlo zaljubil vame, ampak tole je njegov problem).
Mimogrede sva oba samska, tako da ne bo kdo imel pridige, da sva varalici!

entuziastentuziast@gmail.com

Ne pisat temu, saj se ponuja po čist vseh forumih.

Pa temu tudi ne, ker ne more več ( mehka cura )

Ne pisat temu, saj se ponuja po čist vseh forumih.[/quote]

Ampak čist po vseh forumih..pa še sedaj ni našel primerne….

EJ GUNEVERA

UPAM , DA TVOJ MOŽ PRIDNO IŠČE DRUGO . BOM MOLILA , DA SI NAJDE KVALITETNO ŽENSKO , KI NE BO ISKALA DRUGI PENIS , JI BO DOVOLJ MOŽEV . VERJAMEM , DA JO BO NAJDEL .. SLEJ KOT PREJ TE BO ZAVOHAL . PA LEP POZDRAV

GU NE VERNA

Povabi župnika na občasno druženje in popoldansko kavo…bo z veseljem klepetal s tabo.

Skupna prihodnost odpade.
Seks odpade (ali res?)

ČE tii vaš faruški župnik ni všeč pa pojdi pogledat v sosednjo faro…

hahaah Resident

buy prednisone without rx buy prednisone 20mg without a prescription best price prednisone pill
https://prednisonet.online buying prednisone without prescription
prednisone pill 20 mg 25 mg prednisone prednisone price canada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close