Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rada bi izgubila nedolžnost

Rada bi izgubila nedolžnost

Stara sem osemnajst let in sem končala tretji letnik gimnazije. Mi gre na živce samo učenje, samo branje, samo znanje, moje sošolke so več ali manj izgubile nedolžnost, jaz pa nimam ne prijatelja, ne znanca, ne nekoga, s katerim bi prijateljevala bolj intimno.

Počutim se nelepa, imam suho postavo,redke zobe in tanke lase. Marsikdo mi sicer reče da sem prava manekenka a mene prav mika, da bi spoznala nekoga, ki bi mi lahko odvzel nedolžnost.

Se ne mudi.

Samo drugo me ne zanima, kot da to poletje izgubim, kar želim.

pusti mail, se bova zmenila pa ti vzamem nedolžnost. lp od simpatičnega fanta

Odgovor na objavo uporabnika
kako to gre, 06.08.2021 ob 10:24

Stara sem osemnajst let in sem končala tretji letnik gimnazije. Mi gre na živce samo učenje, samo branje, samo znanje, moje sošolke so več ali manj izgubile nedolžnost, jaz pa nimam ne prijatelja, ne znanca, ne nekoga, s katerim bi prijateljevala bolj intimno.

Počutim se nelepa, imam suho postavo,redke zobe in tanke lase. Marsikdo mi sicer reče da sem prava manekenka a mene prav mika, da bi spoznala nekoga, ki bi mi lahko odvzel nedolžnost.

vabim te na enodnevno druženje po divji plaži v slo, pa bova videla, če se ti da kaj pomagati. rad imam mlade prijazne punce za druženje. piši mi na mail plazasprehod@protonmail.com

Ponudbe fukfehtarjev je že dežujejo… Če ti gre res samo za izgubo nedolžnosti, jo poskusi vsaj dobro prodat… cene niso nizke.

Lej drago dekle, zdaj si ne dolžno. Ko ti bo to odvzeto, boš pa dolžna. Ne želi si dolga.

Moški so, danes bolj sramežljivi. A ti si tudi bolj zaprta in ti jer nerodno kerga lepga ogovoriti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close