Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rad imam več ljudi. Iskreno in iz vsega srca.

Rad imam več ljudi. Iskreno in iz vsega srca.

Johny Deep je lepo rekel: če se spečaš z drugo osebo, je to samo znak, da ti prva ni bila dovolj….[/quote]

Johnny Depp gor ali dol, dejstvo je, da nismo narejeni, da bi življenje preživeli samo z eno osebo…mogoče takrat še, ko je bila življenjska doba like 40 let…ali manj

;-)[/quote]

Zapletaš se.

Kaj ima to veze z “imeti rad”? Nič. Še manj s pojmom “ljubiti”. Še manj z naslovom: “Rad imam več ljudi. Iskreno in iz vsega srca.” Saj odbojko lahko špilaš z isto klapo leta in leta, ane?

Zakaj bi odbojko špilal 20 let z enimi in istimi babami, če pa jim je že pretekel rok trajanja ?

Lepo, so rekle, samo malo dolgčas…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

hah, zakaj pa? Ker je on bogat

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tole sem spregledal…in žal te moram razočarati…mojega načina razmišljanja ne moreš banalizirat in postavit v tak kontekst, kot si ga brez, da bi me žalil.

O meni veš premalo…tudi če bi me bolje poznal…moj način razmišljanja…je ravno nasproten temu, o čemer pišeš ti (in do neke mere tudi matjazko).

In ravno nasprotno, je posledica veliko ljubezni in ne pomanjkanja. In, če dovoliš, vodi v vsesplošno srečo. Razdor družbe je zdajšnje stanje.

Žal je, kot je pravilno ugotovil Spider, moj način razmišljanja malce utopičen. But then again, so is UTD, pa bi tudi lahko v veliki meri pomagal našo družbo premakniti v pravo smer. Ampak to je že spet druga tema.

Lotsa love to ya all xoxoxo

😉

Seks je precenjen, ljubezen podcenjena.

Zato, ker je tebi tudi in sodite skupaj. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, če jemljem steroide, pa rastni hormon 🙂

Lepo, so rekle, samo malo dolgčas…[/quote]
No ja, jaz ne bi verjel ljudem, ki lažejo tudi svojim najdražjim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

1. imaš prav. za uspešno funkcioniranje koncepta at large je seveda potrebno družbeno soglasje (ki ga ne bo tako easy doseči, izključno zaradi omejenosti naše družbe, lahko ji rečeš tudi zaplankanost). V nekaterih (mi jim nepravično rečemo primitivne) družbah pa prav lepo deluje.

2. in hkrati si v zmoti. niti enkrat namreč nisem omenil koncepta odprtih vez

3. globina odnosa nima ampak absolutno nobene veze s tem kar pišeš ti. jaz sem tisti, ki govori o iskrenosti, medsebojnem spoštovanju, medsebojni pomoči in poštenih medsebojnih odnosih. priznam, malce utopično že spet, a nič manj resno in iz srca

😉

https://www.youtube.com/watch?v=cYkb2nKnZWE

Johnny Depp gor ali dol, dejstvo je, da nismo narejeni, da bi življenje preživeli samo z eno osebo…mogoče takrat še, ko je bila življenjska doba like 40 let…ali manj

;-)[/quote]

Zapletaš se.

Kaj ima to veze z “imeti rad”? Nič. Še manj s pojmom “ljubiti”. Še manj z naslovom: “Rad imam več ljudi. Iskreno in iz vsega srca.” Saj odbojko lahko špilaš z isto klapo leta in leta, ane?[/quote]

Ja, vir, zadeva zgleda res zapletena na prvi pogled – nekomu, ki ne razume, ali noče razumet.

Love, respect & understanding to everyone.

A je to dovolj simple zate?

V mojem odgovoru tebi sem se skliceval le na tvojo ugotovitev o tem, “da ti prva ni bila dovolj”…redkokomu namreč je. Da ne rečem skoraj nikomur.

Statistika je hudič. (kot je že matjazko opazil).

Life is a beach. To sem pa jst opazil.

😉

[sub]PS: odbojko lahko špilaš 20 let z isto klapo. Ni pa nujno, da jo špilaš izključno in samo s to klapo.[/sub]

https://www.youtube.com/watch?v=cYkb2nKnZWE%5B/quote%5D

More love can break your heart more?

shit…revelation…mogoče je pa v tem ključ…da smo strahopetni posesivneži!

[sub]Ajd, šibam jst v trgovino po debelejšo ketno!!![/sub]

;-)[/quote]

Kakor za koga. Tisti, ki hodijo po izključno (lažji) nagonski poti, ne pomeni, da je to pravilno, saj zato pač imamo še možgane za razliko od primatov. Stanovitnost in integriteta pomeni, da delaš tisto, kar je prav, da si zvest svojim vrednotam in prepričajem.[/quote]

Ej jej…boš povedal po 25letih hoje po (kao težji) nenagonski poti…do takrat pa samo za informacijo, tudi primati imajo možgane 😉

Goldfish, jaz sem pomirjen (sam s sabo) stalno, za to res ne rabim pisat na forume. In v grehe seveda verjamem ravno toliko kot v hudiča. Povedal sem svoje mnenje, če pa ti kaj smrdi, pojdi odpret okno. Riba smrdi pri glavi, pravijo 😛

Čeprav, a veš, meni ribe ne smrdijo, jih imam prav rad. Enostavno jim še svežim očistim drobovje in jih na smrekovih storžih sveže popečem, nato pa serviram bližnjim.

Njami.

😉

Samo, da se imaš fajn:). Ker dobila sem ravno kontra občutek in sem vprašala (kar ni greh). Sem pa vesela, da imam svoje mnenje, ki je daleč od tvojega. Amen.

In tvoje mnenje je? Da sem strahopetnež? Nagnusen (fuj!)? Tako ti, kot nekateri v tej temi, ki ste se spustili na osebno raven (Administratooooor, žaaaaliiitve!!!), me poznate…koliko že?…aja…NIČ…a se vseeno zaradi imo prav lepe (a morda utopične) ideje spravite name…hehehe…knock yourselves out…imam dovolj za sabo (in pred sabo) in dobro, vem o čem govorim. In tudi zakaj, for that matter.

Bi pomagalo, če bi se vzdržali osebnih žalitev, ker….lahko ostanete brez računa 😉

Da bo pa še malo bolj smrdelo, prilagam skrajno nespodoben link na članek v wikipediji.

:-*

Smešno a ne, sami začnejo podjebavat, ko jim vrneš, te pa zatožijo adminu, ker si bil pre-nasramen.

Kaj se počutiš ogroženega?:) Zaradi svojega lastnega mnenja? Osebna raven bi bila, če bi te poznala in bi lahko pritisnila točno tam, kjer bi te najbolj zabolelo. Tako si pa eden izmen mnogih duš tu gori. Napišem, kar mi prvo pride na misel, brez olepševanj, ne trudim se biti všečna.

Če si starec, še ne pomeni, da si najbolj zdrav v svojem duhu. Ali misliš, da si zaradi kilometrine boljši človek?:)) Saj prav, da dobro veš, o čem govoriš (baje), pusti še drugim, da prav mislimo.

Glede računa pa…vzemi ga, obdrži ga, imej ga…

Smešno je, da še danes misliš, kako si najbolj nedolžna in prijazna ovčica.

In ja…meni se upirajo ljudje, ki pravijo, da lahko ljubijo več ljudi hkrati, da je njihovo srce tako veliko, da lahko spravijo vanj celotno populacijo. To je očiščenje v smislu tolažbe tistim, ki si jemljejo pravico, da telesno občujejo z več partnerji v enakem časovnem pasu. Potem še druge prepričujejo, kako je to naravno in da nismo ustvarjeni za partnerstvo v dvoje. Kdo ni ustvarjen? Tisti, ki tega ne zmore, ne pozna? Seveda je mogoče, ne pa z vsakim in za vsako ceno. Potrebno je veliko dajanja, notranje moči, duhovnosti, pravih vrednot, veselja, dobrohotnosti, zdravega duha…da ti sploh uspe se približati partnerstvu v dvoje. Res je lažja pot, da si danes tukaj, jutri tam in nikomur nič ne odgovarjaš:). Vse le v duhu…imamo se radi, ljubezni je več, tukaj ena, tam druga…yeaaa. Če mi pri tebi kaj ne bo všeč ali bom preveč spoznal o sebi, grem drugam, ker ljubezen je treba sejati, deliti al kako že?:)) Kakšno sprenevedanje strahopetcev in ljudi, ki niso sposobni živeti sami s sabo, kaj šele s kom drugim na dolgi rok.

O neumnostih, ki si jih napisala jaz nisem pisal…niti razmišljam na tak način…in nikjer nisem napisal, da v svoje srce lahko spravim celotno populacijo…ali česarkoli o seksu…niti nisem napisal, koliko sem star…malo več kot ti, a ne veliko več…imam pa precej izkušenj, ja…lahko trdim, da nadpovprečno veliko…pač zgodaj štartal…delam od konca osnovne šole…sem aktivno živel…zelo aktivno…in še vedno tako živim…in srečno tudi…in vsi (vse), ki so kdajkoli bili moji bližnji…so takrat bili srečni…nekateri(e) so pa še vedno…pojma nimaš o tem in na osebni ravni ocenjuješ stvari in osebe…o katerih spet nimaš pojma…

In ravno sem se pogovarjal z mlajšim sinom o smislu življenja in sploh vsega.

Sta približno na istem nivoju (to je kompliment zate, ne kritika njega, btw).

Dolgo pot dela na sebi bo treba še prehodit. Njemu. S tabo pa k sreči nimam nič. Tvoje življenje, tvoj problem.

😉

Ne ogroženega.

V resnici se počutim žaljenega in zaradi tvojih (še v tem postu zapisanih žalitev) zahtevam opravičilo ali ukinitev tvojega računa.

:-*

[sub]Just kiddin’. I live and let live. Have phun, sweetheart. You sure need it a lot.[/sub]

Ta tvoj bob me spominja na “Kardeljevo ekonomijo” in ta bob kot minus, bodo občutili še danes nerojeni.
Torej ne gre. Ne gre eksperimentirati. To lahko delaš sam s seboj.

Tvoja misel je zelo zanimiva, ki pa se v praksi tako dogaja in nima nobene veze, kako jo kdo imenuje.
Eni celo kurvarija.

Ljubiti? Po moje: ljubiš, ko si zaljubljen in ta ljubezen ima hočeš nočeš rok trajanja. Ko pa mine, se po moje razvije rad te imam in to pa lahko traja, ali pa tudi ne. Rad imam, si jaz predstavljam kot gradnjo, ki jo lahko vzdržuješ, ali pa tudi ne. Rad imaš lahko več ljudi.
Zaljubljen si lahko v nekem času le veno osebo. Po izkušnjah vemo, da se zaljubljenost v nekih časovnih obdobjih lahko veriži. (zaljubljen si -sem bil v več oseb)

Po moje je današnja zveza nič drugega kot vsota ekonomije in rad te imam s predznakom (+,-)
Fino je in ravno to možnost ponuja um, da strmimo k predznaku +
Človek se od ostalega v naravi loči, ker misli in misel-um je povod za delo in delo je v 95% racionalno=ekonomično.
Zato si človek išče (strah ga je) zvezo, oz. je zveza povezana z ekonomijo>težnjo po lagodnosti.

Ti, jaz, on in 95% zemljanov si zaradi ekonomije (hrana, stanovanja, množica otrok več serij….) in tudi bioloških zakonitostih ne moremo privoščiti stila življenja, ki odstopa od tega.

Po moje se je “pamet” v človeku razvijala tudi zato, da pomaga čustvom, za katera je vprašanje, če so racionalna, da delajo prav :)))

O neumnostih, ki si jih napisala jaz nisem pisal…niti razmišljam na tak način…in nikjer nisem napisal, da v svoje srce lahko spravim celotno populacijo…ali česarkoli o seksu…niti nisem napisal, koliko sem star…malo več kot ti, a ne veliko več…imam pa precej izkušenj, ja…lahko trdim, da nadpovprečno veliko…pač zgodaj štartal…delam od konca osnovne šole…sem aktivno živel…zelo aktivno…in še vedno tako živim…in srečno tudi…in vsi (vse), ki so kdajkoli bili moji bližnji…so takrat bili srečni…nekateri(e) so pa še vedno…pojma nimaš o tem in na osebni ravni ocenjuješ stvari in osebe…o katerih spet nimaš pojma…

In ravno sem se pogovarjal z mlajšim sinom o smislu življenja in sploh vsega.

Sta približno na istem nivoju (to je kompliment zate, ne kritika njega, btw).

Dolgo pot dela na sebi bo treba še prehodit. Njemu. S tabo pa k sreči nimam nič. Tvoje življenje, tvoj problem.

;-)[/quote]
Boldrik, ves čas samo omenjaš česa nisi mislil in česa si nisi tako predstavljal in kako ne vemo kako si predstavljaš imeti več ljudi rad…..
In da se ne bomo zapletali in te po krivem česa obtoževali ter vrteli okrog nečesa kot mačka okrog vrele kaše, nam na kratko razloži, kako si to predstavljaš v praksi en takšen odnos ali vezo in kako bi ptakticiral, da imaš hkrati rad več ljudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close