Rad bi te spoznal, da prideš na kmetijo
Lepa dekleta ne hodijo na kmetije.
SIP, 07.08.2021 ob 06:21
Iščem žensko staro med 35 in 45 let, da bi se preselila k meni na kmetijo. Ker je kmetija v hribovitem svetu smo na svežem zraku. Starša trenutno se lahko kaj po storita a se bo to z leti kar spremenilo, zato bom nujno potreboval žensko pomoč.
Če bi me rada spoznala mi pusti kontakt. Ljubil in rad te bo imel do konca najinih dni.
Star sem 35 let, ne pijem in ne kadim ter ne varam, saj sem pošten.
Če hočeš uničiti in razprodati svojo kmetijo, si samo eno Slovenko pripelji domov…
Garanje na gorski kmetiji sicer ni sanjska ponudba, a za kakšno brezposelno oziroma težko zaposljivo, brez strehe nad glavo, po možnosti z otrokom ali dvema ni tako slabo. Stvari bi bilo treba sicer prej doreči, morda tudi napisati, določiti način sobivanja, poiskati načine, da se delo olajša, pa bi zadeva lahko kar dobro tekla.
Mogoče pa, 08.08.2021 ob 20:34
Garanje na gorski kmetiji sicer ni sanjska ponudba, a za kakšno brezposelno oziroma težko zaposljivo, brez strehe nad glavo, po možnosti z otrokom ali dvema ni tako slabo. Stvari bi bilo treba sicer prej doreči, morda tudi napisati, določiti način sobivanja, poiskati načine, da se delo olajša, pa bi zadeva lahko kar dobro tekla.
Ti že veš, ker imaš bogate izkušnje z gorskimi kmetijami.
Forum je zaprt za komentiranje.