Rad bi te spoznal, da prideš na kmetijo
Iščem žensko staro med 35 in 45 let, da bi se preselila k meni na kmetijo. Ker je kmetija v hribovitem svetu smo na svežem zraku. Starša trenutno se lahko kaj po storita a se bo to z leti kar spremenilo, zato bom nujno potreboval žensko pomoč.
Če bi me rada spoznala mi pusti kontakt. Ljubil in rad te bo imel do konca najinih dni.
Star sem 35 let, ne pijem in ne kadim ter ne varam, saj sem pošten.
Ohoho kakšna ponudba, za jo zgrešit na polno! A saj veva oba, da iz te moke ne bo kruha 🙂 Ti rabiš deklo, batlerja, sužnjo, za izkoriščanje, ne pa žene. Žena se išče za ljubezen, ne za delo. Tiste ta res pridne, dela vajene vodijo svojo kmetijo kar same in se že hitro po 18.poročijo z enako uspešnim kmetom. Ostane kar ostane in take ne bi. A glede na to, da se dobrega konja največkrat vpregne in mu lomi hrbet, bi jaz vsaki odsvetovala takšno in podobne ponudbe. Žensko telo ni narejeno za garaško delo, sploh pa ne visoko v hribih, kjer še stroji obupajo in ovce pasejo “pod ročno” in vse to za streho nad glavo pa kar si bo skuhala 🙂 Dobi si raje moškega pa lepo 50/50. Bo bolj pošteno.
soft, 07.08.2021 ob 07:30
Ohoho kakšna ponudba, za jo zgrešit na polno! A saj veva oba, da iz te moke ne bo kruha 🙂 Ti rabiš deklo, batlerja, sužnjo, za izkoriščanje, ne pa žene. Žena se išče za ljubezen, ne za delo. Tiste ta res pridne, dela vajene vodijo svojo kmetijo kar same in se že hitro po 18.poročijo z enako uspešnim kmetom. Ostane kar ostane in take ne bi. A glede na to, da se dobrega konja največkrat vpregne in mu lomi hrbet, bi jaz vsaki odsvetovala takšno in podobne ponudbe. Žensko telo ni narejeno za garaško delo, sploh pa ne visoko v hribih, kjer še stroji obupajo in ovce pasejo “pod ročno” in vse to za streho nad glavo pa kar si bo skuhala 🙂 Dobi si raje moškega pa lepo 50/50. Bo bolj pošteno.
A tam si ti sebi naročil po meri? :))
Ta je dobr dobu… Nek je sa srecom.
https://m.facebook.com/1270931539598945/photos/a.1716797028345725/3661188943906514/?type=3&source=48
Desperadodajka, 07.08.2021 ob 07:53
Četniki se z Albankami poročajo. Srbija je gotova!
Ja. Vedno vec je tega. Nezenj… Nocejo dekleta delat in zivet na selu. Vse bi center mesta bmwja in krpice… Izraz “Kmet” je postala zalitev.
Ok eni se mucijo ker drzava ne subvencionira ker so v spregi z multinacionalkami… Samo to je dnarja se pa se… Je pa tud deu tezk…
Unicuje se kmetovanje… Bo lidl dostavu meseka polnjenega z raznimi tekocinami… Mmmm
Neki vam bom povedu. Ni uspesne in dobre drzave brez premoznega kmeta.
To, da morajo biti kmetje v razvitih in bogatih državah enako tehnološko razviti in sorazmerno bogati, je logično. Ne moreš se iti v razviti državi kmetijstva z motiko in grabljami kot v srednjem veku. Je treba imeti vso mogočo mehanizacijo, ki je draga. Ampak premožni ljudje tudi v razvitih državah niso pogosti, zato so kmetje, ki potrebujejo veliko kapitala za svojo dejavnost, tam redki. Premožni kmetje obstanejo, ostali pa propadejo in gredo v fabrike.
SIP, 07.08.2021 ob 07:25
Prosim vas da se ne zafrkavate. Neprimernih komentarjev mi ne pišite.
Javite se samo resne.
Hvala
Se opravicujem, ker sem se malo pohecala v tej temi.
Seveda je prostor namenjen resnim in ne glede na kaksne nase komentarje se bo nasla sigurno taka ki se vidi v tem in se oglasila. Videla bo tvoj oglas, ne pa nase komentarje.
Lepo da si resen, ne pa bit zagrenjen. ?
Srecno!
Ja dobro jutro. Mogoc pa res isce… Ma tamle… Iz patriarhalnih druzin…
Ja. Kar spomnit se pa iz 0 zacet je tezko. Fajn je ce je kdo od prej delal s tem… Npr enkrat sem gledal to neko pedigre drobnico. 1 oven 5000. Samo en ni noben… Kaj bos z enim… Rabis vec parov. Pa zemljo…
Kar hocem povedat je da se ni za delat norca iz kmeta… (nasploh iz nobenga) kmeta posebej… Tlele je en… Ta tip ma znotraj ac obroca tuki ce veste kje je “za vasjo” (pod mostecem) tolko zemlje… Ej nimas dnarja. Tam pri vodnikovi domaciji se not zavije(pod hribom) pol pa mal naprej pa desno. Nasprot bivse videoteke metulj( ce veste). (mislim da ma tudi pri bajerju tam ko je vecna pot nisem zih “mislim”) Res stari moj nimas dnarja.. A ko ga vidis boli ga k… al ma poflrekane kavbojke al raztrgane… S traktorjem se fura sred siske. Boli ga… Sam traktor je vredn zihr 50k. A da ne omenjam prehrane… Kaj jejo.
Stvar se loti malo drugace.
Naredi apartmaje. Kak senik malo predelaj. Pa jih zacni odajat. V vasu izven sezone pa odajaj za pomoc pri delu.
Folk v vrsti stoji, da bi prisel do teh apartmajev.
To pisem iz lastnih izkusenj, ker sem imel apartmaje in kamp.
Pa se dnarja je kukr ces.
No sedaj je korona, pa vse skupaj stagnira.
Ampak pravi cas je za akcijo.
Les verjetno imas. Koga da ti pomaga najames..
Naredi male glamping hiske..
Sedaj pa k bistvu:
K meni so vedno hodile same zenske. Oz. Pari.
Nekaj se jih je hotelo celo preselit. ;).
Skratka izbire je bilo zelo veliko.
Ce pa imas domac sadjevec pa kar same vlecejo hlacke dol…
Skratka, ne delaj si tukaj antireklame. Razmisli o parih apartmajih, ki jih odajas.
Najbolj pomembno pa je da naredis dober vtis.. tukaj ga nisi.. ( sj ga noben ne).
Skratka : domad snopc ( vlece hlacke dol) in dobra klobasa pa je to to.
Gorenc382, 07.08.2021 ob 08:42
Stvar se loti malo drugace.
Naredi apartmaje. Kak senik malo predelaj. Pa jih zacni odajat. V vasu izven sezone pa odajaj za pomoc pri delu.
Folk v vrsti stoji, da bi prisel do teh apartmajev.
To pisem iz lastnih izkusenj, ker sem imel apartmaje in kamp.
Pa se dnarja je kukr ces.
No sedaj je korona, pa vse skupaj stagnira.
Ampak pravi cas je za akcijo.
Les verjetno imas. Koga da ti pomaga najames..
Naredi male glamping hiske..
Sedaj pa k bistvu:
K meni so vedno hodile same zenske. Oz. Pari.
Nekaj se jih je hotelo celo preselit. ;).
Skratka izbire je bilo zelo veliko.
Ce pa imas domac sadjevec pa kar same vlecejo hlacke dol…
Skratka, ne delaj si tukaj antireklame. Razmisli o parih apartmajih, ki jih odajas.
Najbolj pomembno pa je da naredis dober vtis.. tukaj ga nisi.. ( sj ga noben ne).
Skratka : domad snopc ( vlece hlacke dol) in dobra klobasa pa je to to.
Da crkneš od smeha…. metode podalpskih “‘Gregôrjev” 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.