Rad bi spoznal samsko punco
Jah, lahko ti napišem en primer. Predstavljaj si plešastega debeluharja, sredi 30ih, brez samozavesti, karizme, povrhu tega pa še brez prijateljev in hobijev. Misliš, da mu bo uspelo se dobit s kiro preko ljubezenskega portala, kjer je ponavadi profilna slika ključ do uspeha ? Misliš, da mu bo uspelo očarati kiro v živo, če je sramežljiv, preresen in nekomunikativen ? Le kaj mu še preostane…
Za moje pojme bo moški, ki ima resne namene, na forumu, ki v osnovi ni spoznavni portal, sodeloval najprej kot aktivni pisec v različnih temah in tako morda spoznal tudi kakšno sorodno forumašico. Ampak to terja nekaj časa in nekaj minimalnega napora.
Če hoče samo oglas objavit, če je preveč zaposlen in obseden s tem, da si najde nekoga za poletno druženje, ima na voljo tudi Salomonov oglasnik.
Mi je pa hecno, pa ne mislim zdaj samo ta forum, ker takšni “padalci”, ki iščejo žensko, se itak občasno pojavijo na vseh forumih, kako ženske, ki vihajo nos nad “znanimi” forumaši in ne bi šle z njimi niti pod razno na drink, da se spoznajo, takoj zagrabijo za nek oglas anonimneža, o katerem ne vedo nič drugega kot to, da je hudo potreben.
Ker? 🙂
Baje da se na Monu ne da nikogar blokirat.[/quote]
Nekaj takega je izrazil na ZS, da ga naj ne berem, ne vem dobesedno – nimam več tistih njegovih zmazkov, ker sem vsa ZS sporočila zbrisala.
Bikini_, dajo se zadeve preskakovati – ni problema ;)[/quote]
Ej ko bi ga ti vedno tako pridno poslušala in izvrševala njegove ukaze… 🙂
Sadni, kakorkoli že, tip ne bo dobil nobena odziva v svoj inbox. Pa naj se ima za carja ali pa luzerja. Čisto vseeno. Ali je ženskar, ki misli, da bi mu morale vse padat pred noge ali pa ravno obratno, njegov oglas ne bo rodil sadov. Razen, če je bil namen oglasa posmeh takim in podobnim oglasom in posmeh nam, ki ga sedaj analiziramo.
Kdor v resnici išče, ne bo oddal takega oglasa. Tip ne išče nič, ampak je vrgel kost in se smeji, ker glodamo to kost.
Fora je v tem, da so (nekatere) ženske tolk neumne, da se oglasijo. :)[/quote]
Lih to je tista največja komedija, ker dejansko obstajajo punce, ki bi mu bile pripravljene it pisat na mail. Te pa se lahko spoprijemajo še z večjimi težavami, kot avtor sam, če jim npr videz predstavlja oviro pri spoznavanju moških. Tu teče beseda o res ekstremnih primerih grdote, se pravi o ženskah povpoprečnega videza, na lestvici 1-4 ( od 10 ). Joj, kako sem nesramen danes :>
Nekaj takega je izrazil na ZS, da ga naj ne berem, ne vem dobesedno – nimam več tistih njegovih zmazkov, ker sem vsa ZS sporočila zbrisala.
Bikini_, dajo se zadeve preskakovati – ni problema ;)[/quote]
Ej ko bi ga ti vedno tako pridno poslušala in izvrševala njegove ukaze… :)[/quote]
Kaj želiš s tem reči?? Saj nisem nikogaršnja deklica 😛
Fora je v tem, da so (nekatere) ženske tolk neumne, da se oglasijo. :)[/quote]
Lih to je tista največja komedija, ker dejansko obstajajo punce, ki bi mu bile pripravljene it pisat na mail. Te pa se lahko spoprijemajo še z večjimi težavami, kot avtor sam, če jim npr videz predstavlja oviro pri spoznavanju moških. Tu teče beseda o res ekstremnih primerih grdote, se pravi o ženskah povpoprečnega videza, na lestvici 1-4 ( od 10 ). Joj, kako sem nesramen danes :>[/quote]
No, no, ustavi malo konje. 🙂
Saj ni videz vedno največja ovira za to, da je nekdo skoraj permanentno samski.
Vem za nekaj primerkov, ki so pred nekaj leti “operirali” po raznih forumih, ki so bili solidnega videza. Njihove hibe so bile nevizualnega značaja. So se pa z njimi zapletle ženske povprečnega ali celo podpovprečnega videza, ki prej nekako niso bile navajene na to, da so se zanje zanimali takšni moški.
Ampak ok, ne mislim nikomur solit pamet. Niti tistim “normalnim”, ki bodo temu “resnemu” pisale na mejl.
Vsak je sam svoje sreče kovač.
Ja že, samo kakšni moški bodo to, bogpomagi lol. Se pa strinjam s komentarjem ;).
Ampak saj veš kako je pri puncah, nekatere se ne želijo prijavit na “pasjo razstavo”, kjer bodo rangirane 1-10 ( Glasuj Zame ), všečkaj / odvšečkaj ( Twoo in podoben bullshit ). Povrhu tega bi jim lahko bila pa še brukica, če bi jo gor zasledili znanci in se potem še delali norca iz tega.
on zdaj ni normalen oz je obupan in skrajno potreben, ker je objavil oglas, tista ki se bo pa javila, pa tud ni normalna? sej to gre pa potem skup :D, no odvisno kaj je zdaj tu normalnost …
Mogoče pa gre po načelu “manj je več”. Manj ko poveš, več možnosti imaš, da dobiš odziv, kot pa če napišeš precej in bo spet katera rekla … ja ja, sprehaja se rad, potem ga pa nikamor ne spraviš; itd … kaj veš, mogoče mu pa ta taktika uspe …
Forum je zaprt za komentiranje.