Rad bi jo presenetil
Marko745, 07.11.2021 ob 19:32
Obožujem svojo punco. Vsako željo ji bi uresničil in zato sem se znajdel na tem forumu. Dejansko ne vem kako naj se lotim pripravljanja na presenečenje zanjo.
Bo začel kar lepo na začetku, da me, naju, bo lažje razumeti. Sem preprost kmečki fant, doma iz hribovske kmetije. Srednjo šolo sem obiskoval v bližini doma. Takoj po šoli sem imel avtobus za domov, če sem ga zamudil, je pomenilo, da sem pešačil kot zmešan. Ker smo na šoli prevladovali fantje, mi niti ni bilo do pohajkovanja, saj sem se sošolcev nagledal med poukom. Doma se je vedno od mene pričakovalo, da bom kot edini sin, prevzel kmetijo. Jaz pa sem si želel videti in okusiti še kaj več in tako sem zadnji septembrski dan spokal nahrbtnik in krenil v Ljubljano na študij. Odprle so se mi čisto nove dimenzije. V enem dnevu sem spoznal več ljudi, kot preje v celem življenju, če odštejem sošolce.
Na prvi zabavi v mojem življenju, sem spoznal njo. Tako drugačna od vseh ženski, ki sem jih poznal do sedaj. Bila je ljubezen na prvi pogled, obojestranska, od takrat sva nerazdružljiva. Je moja prva punca in tako zelo posebna. Enkrat mi je v smehu priznala, da bi si želela probati seks v troje, da bi se nama najprej pridružil moški, če nama bo všeč pa bi preizkusila še z žensko. Ona je vse o čemer sem sanjal, radovedna, radodarna, zabavna, romantična, divja,… in vse novo želim okusiti z njo.
Želel bi ji izpolnil željo za njen rojstni dan v decembru. Rad bi našel tretji člen, pa ne vem kje začeti z iskanjem. Z idejami na plan!
Si idiot prve klase kar se ti vidi po vsem kar si napisal, če misliš si izmišljevati in manipulirati z ljudmi, se ti slabo piše. Me zanima, če ta ženska sploh ve kaj o tem? Te ženska sploh pozna? Namerno storjena škoda z strani povzročitelja oz. storilca ali organizirano protipravno ravnanje je kaznivo dejanje. Kazensko pravo, ti je kaj znano?
Forum je zaprt za komentiranje.