Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rad bi jo presenetil

Rad bi jo presenetil

Obožujem svojo punco. Vsako željo ji bi uresničil in zato sem se znajdel na tem forumu. Dejansko ne vem kako naj se lotim pripravljanja na presenečenje zanjo.

Bo začel kar lepo na začetku, da me, naju, bo lažje razumeti. Sem preprost kmečki fant, doma iz hribovske kmetije. Srednjo šolo sem obiskoval v bližini doma. Takoj po šoli sem imel avtobus za domov, če sem ga zamudil, je pomenilo, da sem pešačil kot zmešan. Ker smo na šoli prevladovali fantje, mi niti ni bilo do pohajkovanja, saj sem se sošolcev nagledal med poukom. Doma se je vedno od mene pričakovalo, da bom kot edini sin, prevzel kmetijo. Jaz pa sem si želel videti in okusiti še kaj več in tako sem zadnji septembrski dan spokal nahrbtnik in krenil v Ljubljano na študij. Odprle so se mi čisto nove dimenzije. V enem dnevu sem spoznal več ljudi, kot preje v celem življenju, če odštejem sošolce.

Na prvi zabavi v mojem življenju, sem spoznal njo. Tako drugačna od vseh ženski, ki sem jih poznal do sedaj. Bila je ljubezen na prvi pogled, obojestranska, od takrat sva nerazdružljiva. Je moja prva punca in tako zelo posebna. Enkrat mi je v smehu priznala, da bi si želela probati seks v troje, da bi se nama najprej pridružil moški, če nama bo všeč pa bi preizkusila še z žensko. Ona je vse o čemer sem sanjal, radovedna, radodarna, zabavna, romantična, divja,… in vse novo želim okusiti z njo.
Želel bi ji izpolnil željo za njen rojstni dan v decembru. Rad bi našel tretji člen, pa ne vem kje začeti z iskanjem. Z idejami na plan!

zlovenke imajo rade v troje, ne piše se ti dobro.

mali, ne seri, tukej smo zreli ljudje, skenslej jo po kratkem postopku, jebeš sex v troje.

Vidi… Taka i taka stvar je…

Punca oz djevojka je po bibliji devica. Tista ki devica ni…-ni punca.

Isto ti je za fanta oz momka.

Vi ste bludnik i bludnica.

Ampak treba malo terminologijo olepsat omilit, ne…

Nije govno neg se pas posro ne…

Nije govno ampak Izlocek ne…

Že dolgo me ni kdo tako nasmejal kot ti Marko.

Sumim, da nas malo hecaš, tisti, ki to prakticirajo se znajdejo brez posrednikov na forumu. To so pari, ki so oboji za, ne pa neko presenečenje. In kje boš ti? Hahaha, mali mlecnozobec.

Si prepričan, da je mislila resno? Si prepričan, da te ljubi?

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 07.11.2021 ob 19:40

mali, ne seri, tukej smo zreli ljudje, skenslej jo po kratkem postopku, jebeš sex v troje.

Bedak.

Pozdrav soncu, 07.11.2021 ob 19:45

Že dolgo me ni kdo tako nasmejal kot ti Marko.

Sumim, da nas malo hecaš, tisti, ki to prakticirajo se znajdejo brez posrednikov na forumu. To so pari, ki so oboji za, ne pa neko presenečenje. In kje boš ti? Hahaha, mali mlecnozobec.

Jaz sem tudi za in ja, rad bi jo presenetil, ker tega ne pričakuje. Zakaj je to tako čudno, da ne vem kje naj začnem iskati? Nimam takih izkušen, rad pa bi probal.

Nimam pojma al je to res al ne. Bmk.

Uglavnem… Ja… Lahko ji narediš to presenečenje… Vemdar tako, da ji rečeš, da bi za njen rd to naredil in da bi skupaj poiskala nekoga za to. In pol poiščeta SKUPAJ. Ne pa da pripraviš, pride še en in njej ne bo kul in bo izpadlo zlo slabo.

kup ji strapon da te bo lohk še mal bolj nategnila

Marko765, 07.11.2021 ob 19:59

Jaz sem tudi za in ja, rad bi jo presenetil, ker tega ne pričakuje. Zakaj je to tako čudno, da ne vem kje naj začnem iskati? Nimam takih izkušen, rad pa bi probal.

Fotru reci… U troje in se foter ter sin jo bosta… Next level shit, ne… 2 fantaziji naenkrat….

Odvijas zgodbo sebi v prid. Ja ja seveda, tebi je tudi všeč ja v troje. Tvoja sorodna duša in ti jo  Ponujaš drugemu. Saj z drugim bo tudi ostala.

Moj bi pa rad preizkusil še z eno bejbo. Morda mu kdaj res uresničim željo. Si mi pa dal misliti, kako se lotiti iskanja. Ne bi midva kar vsake v posteljo vzela.

Marko745, 07.11.2021 ob 19:32

Obožujem svojo punco. Vsako željo ji bi uresničil in zato sem se znajdel na tem forumu. Dejansko ne vem kako naj se lotim pripravljanja na presenečenje zanjo.

Bo začel kar lepo na začetku, da me, naju, bo lažje razumeti. Sem preprost kmečki fant, doma iz hribovske kmetije. Srednjo šolo sem obiskoval v bližini doma. Takoj po šoli sem imel avtobus za domov, če sem ga zamudil, je pomenilo, da sem pešačil kot zmešan. Ker smo na šoli prevladovali fantje, mi niti ni bilo do pohajkovanja, saj sem se sošolcev nagledal med poukom. Doma se je vedno od mene pričakovalo, da bom kot edini sin, prevzel kmetijo. Jaz pa sem si želel videti in okusiti še kaj več in tako sem zadnji septembrski dan spokal nahrbtnik in krenil v Ljubljano na študij. Odprle so se mi čisto nove dimenzije. V enem dnevu sem spoznal več ljudi, kot preje v celem življenju, če odštejem sošolce.

Na prvi zabavi v mojem življenju, sem spoznal njo. Tako drugačna od vseh ženski, ki sem jih poznal do sedaj. Bila je ljubezen na prvi pogled, obojestranska, od takrat sva nerazdružljiva. Je moja prva punca in tako zelo posebna. Enkrat mi je v smehu priznala, da bi si želela probati seks v troje, da bi se nama najprej pridružil moški, če nama bo všeč pa bi preizkusila še z žensko. Ona je vse o čemer sem sanjal, radovedna, radodarna, zabavna, romantična, divja,… in vse novo želim okusiti z njo.
Želel bi ji izpolnil željo za njen rojstni dan v decembru. Rad bi našel tretji člen, pa ne vem kje začeti z iskanjem. Z idejami na plan!

Kot bi pisal pesem Tomaž Domicelj ??, spomni me na tisto pesem Slovenskega naroda sin ?

Poskusi na swingerski platformi Forbidden fruit, morda pa najdeš kaj uporabnega… ????

.https://ffruit.eu

Kot zenska ti polagam na srce.. tretjo osebo izberita skupaj.. ne ti sam… lahko tudi da ni cisto resno mislila… ampak tudi ce je.. izbrerita skupaj

Na lep način ti je povedala, da te je sita in rabi spremembo ter nov navdih …..

tolk cervenih brihtnežev pa nisem pričakoval, vsi proti, a ste vsi tako nesigurni v svoje posteljne večine, da veste da bi bili slabši in se posledično tresete

Prej bo to, da si tako slab, da iz usmiljenja do ženske, ji nabaviš in privoščiš boljšega. Ne verjamem, da si zadovoljna, zaljubljena ženska želi še koga v postelji razen vaju. Nekaj je očitno narobe.

To niso zadeve pri kateri odrgneš zaveso in hopa hopa in to je to. Mogoče vi mladi delujete tako.

Te zadeve se morata skupaj lotit, da bo tip njej všeč in na konec koncu tudi tebi, da boš lahko prenesel kako ti jo drug nateguuujeee pred očmi.

Pa srečno!

Hahahah, si te predstavljam. Odpreš google, se registriraš na portal in poiščeš tretjega tipa. Ga pripelješ, ga pogleda in reče ne hvala. Ker ji bo grd, neprivlačen, ali pa bo imel malega. Ali pa se bosta vidva gledala ko budale, pa ne bosta vedela kdo bo kam vtaknil. To se išče SKUPAJ.

Kako?

Hojla, pa da ti se jaz napisem nekaj 🙂

Moja kolegica je imela se iz srednje sole fanta, resna zveza- skupah sta bila dobrih 6 let, tako da ni bil to nek lari-fari.

Torej, kaj se je zgodilo- njej se je pri 20.-ih zahotelo, da bi probal trojcka z svojim tipom in se enim moskim. Njen je bil takoj za in sta res nasla nekoga (mislim da preko neke aplikacije, ce se prav spomnim). In res so se dobili in to ne enkrat- veckrat.

Dokler se je zgodila najslabsa mozna tragedija, kar se lahko zgodi, ce se par v resni zvezi spusti v three-waye. Ona in tisti tretji sta se zaljubila. Nekaj casa sta skrivala, nato pa je povedala svojemu tipu. Lahko si predstavljas, kaksen sok je to mogel biti zanj. Da ti punca, s katero si 6 let v razmerju pove, da bi rada koncala zaradi ‘tretjega kolesa’.

Obup. Jaz tega ne bi mogla prenesti. V glavnem, kolegica in ta tretji sta potem res bila skupaj nekaj casa, morda par mesecev in se ni izslo.

Potem je pa hotela nazaj k njenemu, ko je ugotovila, da ne bo slo z tretjim. Pa je normalno ni hotel nazaj.

Pojnt zgodbe- moj nasvet: izogibaj se trojckov, pa nima veze s kom. Ljudje smo custvena bitja in se lahko zelo hitro navezemo. Poleg tega pa ne mores biti preprican, ce bo tretja oseba res drzala besedo in ne bo vasih ‘dogodivscin’ okrog razlagala.

Mislim da to ni primerno za rojstnodnevno darilo ,baad ji bo tebi pa še bolj , ker če se imata dva rada je težko gledati kako ti drugi fuka drugo polovico ,raje jo pelji na nepozaben izlet ,pol se pa sama odločita ko bosta oba dva za in bosta videla kako bo , mislim da če bi ti imel rad to punco nebi tega kar tako hotel izpolnit ?

če bi želela imeti v sebi dva, pa ji v sex shopu kupi enega umetnega.

tako sem jaz naredil, pa je igračka bila uporabljena samo enkrat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close