Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek rad/a te imam

rad/a te imam

S terapevtom. Še posebno, če imaš nekaj nerazrešenih zadev iz preteklosti in jih ne znaš sama shendlat. Terapevt je itak samo pomočnik, da te usmeri, ti osvetli problemske situacije, odločiš in delaš pa potem itak sama.

S terapevtom. Še posebno, če imaš nekaj nerazrešenih zadev iz preteklosti in jih ne znaš sama shendlat. Terapevt je itak samo pomočnik, da te usmeri, ti osvetli problemske situacije, odločiš in delaš pa potem itak sama.[/quote]

Terapevt ti lahko mpomaga reševati preteklost in z njo povezane zadeve, ko pa je treba vklučiti sedanjost pa je treba slišati tudi drugo plat medalje. In če to ni možno, ti tudi terapevt samo svetuje lahko, ne more pa rešiti zadeve oz najti neko rešitev oz te usmeriti kako in kaj. In smo zopet pri komunikaciji, sodelovanju v odnosu.

S terapevtom. Še posebno, če imaš nekaj nerazrešenih zadev iz preteklosti in jih ne znaš sama shendlat. Terapevt je itak samo pomočnik, da te usmeri, ti osvetli problemske situacije, odločiš in delaš pa potem itak sama.[/quote]

Terapevt ti lahko mpomaga reševati preteklost in z njo povezane zadeve, ko pa je treba vklučiti sedanjost pa je treba slišati tudi drugo plat medalje. In če to ni možno, ti tudi terapevt samo svetuje lahko, ne more pa rešiti zadeve oz najti neko rešitev oz te usmeriti kako in kaj. In smo zopet pri komunikaciji, sodelovanju v odnosu.[/quote]
Se strinjam, da je komunikacija nujna za razreševanje dvomov.
Sami sebe moramo naučiti, da obstaja še drugačna realnost, kot jo imamo v spominu iz preteklosti.
In da se tega naučimo, je potrebno kar nekaj izkušenj, ki nam služijo kot dokazi. Da sebi dokažemo, da smo vredni ljubezni.

Verjamem ,da je v ozadju vedno strah. Ta strah nam preprečuje, da bi šli v nek odnos, ker se bojimo zavrnitve. Je pa to edina možnost. Da tvegamo in premagamo strah.

Dokler je ne obvestim o spremembi, velja tisto kar sem rekel!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Točno tako je rekel bivši moji prijateljici. potem pa je zvedla, da jo je skozi 1-letno vezo precej varal z isto žensko.

Saj ne rečem, da bi bilo z pogostim “rad-te-mam” kaj boljše (v zgornji situaciji), ampak ženska se vsaj počuti ljubljeno. Ne poznam ženske, ki bi ji bilo všeč, da to sliši 1x, morda 2x na leto.

Točno tako je rekel bivši moji prijateljici. potem pa je zvedla, da jo je skozi 1-letno vezo precej varal z isto žensko.

Saj ne rečem, da bi bilo z pogostim “rad-te-mam” kaj boljše (v zgornji situaciji), ampak ženska se vsaj počuti ljubljeno. Ne poznam ženske, ki bi ji bilo všeč, da to sliši 1x, morda 2x na leto.[/quote]
To kar sem napisal je bilo za hec. Kaj si ti o tem misliš je tvoj problem ali veselje. Odloči se.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Terapevt, ki deluje po veji geštalt terapije, se ukvarja z obojim. S preteklostjo in kako presežene vzroce v sedanjost čimefektivneje prenest.

Terapevt, ki deluje po veji geštalt terapije, se ukvarja z obojim. S preteklostjo in kako presežene vzroce v sedanjost čimefektivneje prenest.[/quote]
Šele, ko razčistiš s preteklostjo, lahko živiš v tem trenutku.
Razčistiti, pa največkrat pomeni sprejeti stvari takšne, kot so.

robi, kaj ma to veze s tem, kar sem jaz povedala o terapevtih? Si že bil kdaj tam, poznaš postopke? Jaz sem bika in vem, kako poteka tako individualna kot skupinska obravnava/delavnica.

Stvari nisi tako preproste, kot jih skušaš prikazat.

Zdaj mi je vse jasno, ko si to napisala.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zdaj mi je vse jasno, ko si to napisala.[/quote]

Samo da ti je. Mic po mic pa boš odrasel.

Zdaj mi je vse jasno, ko si to napisala.[/quote]

Samo da ti je. Mic po mic pa boš odrasel.[/quote]
Menstrualni krči ? 😉

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Nisem bil tam.
Saj moj komentar ne pomeni že, da ti nasprotujem. Samo spomnil sem se na to, ko sem prebral tvoj post.

Ti verjamem, da niso stvari preproste. Eno je teorija, drugo praksa. Vsako delo pa zahteva trud in čas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close