Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Računovodje – dohodnina – poročanje izplačevalci

Računovodje – dohodnina – poročanje izplačevalci

Če prav razumem letos izplačevalci nič več ne pošiljamo podatke na durs??? Imamo le podjemne pogodbe. Torej do 31.01. pošljemo le osebam, za katere smo imeli izplačila, dursu pa nič?
A lahko za te osebe uporabimo program Wdoh???

Točno tako, do 31.12. si poročala o morebitnih vzdrževanih družinskih članih in s tem je za letos poročanje zaključeno (itak imajo vse podatke iz iRekov).

Priporočljivo pa je, da iz e-davkov snameš povzetek iRekov in ga primerjaš s svojimi evidencami in seznamom, ki ga boš poslala do 31.1. prejemnikom plačil.

Wdoh pa ne moreš uporabiti, saj sploh nima več opcije za vnos vir.dat (plače, podjemne, avtorske…), lanski pa ti bo izpisal napačno leto.

Hvala, Barca!
Sem šla na edavke, vpogledi, kp_vpogledi. Spodaj kliknem na RVIR in mi odpre zip file, notri excel. Ko želim to odpreti pa mi javi napako. Mi ne odpre. Kje je keč???

Shranite datoteko na namizje in tam odprite. Meni je nekaj nagajalo, pa sem poskusila še na drugem računalniku, tam je šlo. Sem si izpisala podatke in skontrolirala.

Isto je delalo meni. Sem klicala njihovo tehnično pomoč, pa so mi raložili, da je največkrat težava v tem, ker nimamo zdownloadanega zadnjega WINzip-a in je bil res keč v tem.
Poskusi.

Sem poskusila shraniti zip na namizje pa mi kljub temu javi napako. Bom poskusila še na drugem računalniku….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close