Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek računalniško podjetje

računalniško podjetje

ker ste tu sami moški in sigurno je kdo ki se ukvarja z računalniki me zanima ,namreč mam za it delat v podjetje ki se ukvarja z računalniškimi storitvami pa nimam blage veze kaj bi lahko tle počela (mislim na prakso) mi lahko kdo pomaga!Hvala!

Lahko poveš kaj več? Računalniške storitve so divje širok pojem.

No damjan mi lahko ti pomagaš tržla naj bi računalniške programe nekaj tekega kako to izgleda v praksi.Hvala!

Trženje računalniških programov ni v osnovi nič drugačno, kot trženje česar koli drugega. Nisi povedala, kaj točno bo tvoja zadolžitev, morda še ne veš?
Vsekakor pa boš morala vedeti, kaj tržiš, se pravi morala boš poznati porogram ali pa vsaj znati preusmerit vprašanje na pravo osebo. Pri trženju programov je še ta mala nevšečnost, da se običajno ne trži prov program sam, ampak licence zanj (koliko uporabnikov v podetju ga lahko uporablja), njegove različice (za mala podjetja, za velika podjetja, blabla, s tako podporo, z drugačno podporo, blabla), nadgradnje, vzdrževanje, prilagoditve, nameščanje, podpora …
Morda se sliši komplicirano, zna biti pa precej dinamično in prijetno, ko enkrat steče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close