Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek racunalnik

racunalnik

Pa se neki me zanima to bo pradvsem za moske ali pa za kako zensko ki jo bolj zanimajo racunalniki kot mene.
Vedno ko si povlecem dol kak film ga gledam brez podnapisov,zdaj pa jih rabim nujno pa ne vem kako to naredim.Film mam ze dol podnapise tudi kaj pa zdaj normalno nalozim prvo film in nato podnapise na cd in nato zapecem a gre tko ta stvar:)

Oboje zapečeš na cd (vrstni red ni važen), nato film odpreš s programom za gledanje filmov (npr. BS Player), ko maš pa film naložen pa daš sam še “load subtitles” in če so tapravi podnapisi more vse laufat 🙂

Mene pa zanima, kje dobite filme.

ok to mi je zdaj jasno zdaj pa mi naj nekdo se razlozi kako naj skrcim z winzipom filem ker mi ne gre na cd?! Kliknem z desno misko in nato grem pod winzip potem pa ne vem vec kako naprej help

Alo, alo, alo. Kaki Winzip! Z nobenim programom ne boš skrčil filma AVI, ker je že sam po sebi skompresiran. Za podnapise predlagam, da jim spremeniš ime, tako bo enako, kot ime filma. Npr.
film -> Spiderman.avi
podn. -> Spiderman.sub (srt, txt, … pač odvisno katero končnico dol potegneš).

Ko imaš to urejeno, ne rabiš podnapisov nalagat ampak se ti avtomastko naložijo. Vendar je odvisno kateri predvajalnik uporabljaš. Vem da Bsplayer in Media player classic to znata. Če pa ti film ne gre na CD, pa obstaja več načinov. Lahko ga porežeš na koncu (kredite recimo) z VirtualDub, lahko “overburnaš” (prepečeš CD), lahko pa enostavno poiščeš ta isti film z kakšnim drugačnim imenom, ki bo zasedel toliko da bo normalno šel na 700Mb CD. Skoraj vsak film “izide” v več verzijah. Vem, da verjetno ne poznaš rezanja in overburnanja, vendar to ti naj kdo drug razloži.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close