Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija računalnik v šparovi reklami

računalnik v šparovi reklami

A bi bil kdo tako prijazen in pogledal kakšen računalnik je v Šparovi reklami, ki smo jo dobili včeraj v nabiralnik? Se splača to kupiti? Moja stara kišta doma mi bo namreč požrla živce, z denarjem ravno ne morem razmetavati, fino bi bilo, če lahko nekaj plačujem na obroke, karakteristike, ki so pri opisanem računalniku navedene, pa se slišijo OK. Kaj menite vi, ki se na to bolj spoznate? Navsezadnje tudi ta računalnik ni ravno poceni. Najlepša hvala za pomoč.

Vsi žal(na srečo…) ne dobivamo Šparovih reklam, ne?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

:)) bi rekla, da na srečo :)), ker so strup – kupiš vse, kar ne rabiš :))

Mogoče pa se bo našel kdo, ki jih dobiva, pa bo lahko pogledal, drugače pa bom popoldne prepisala kaj piše notri (zdaj jih nimam pri sebi).

Pa lepo bi tudi bilo, da napišeš, za kaj rabiš škatlo; če nisi ljubitelj iger, je tudi tisti za 55.000 SIT iz Tuša (Athlon 2400 itd…)dovolj dober; no , jaz bi dodal še 256 RAM-a, ker je danes 512 minimum.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pentium 3 GHz, 512 RAM-a, disk 120 GB, mikrovalovka, ATI TV out 256 RAM-a, tipkovnica, miška… torej vse za 130 prešernov – tega si gledala, kajne? Tipičen PC plus računalnik, prav gotovo dovolj zmogljiv za tvoje potrebe. Pa še do 18 obrokov, le obresti še preveri. Pa embalažo shrani, če crkne – pridejo ponj s hitro pošto, brez embalaže pa ga boš morala na servis v Lj. voziti sama.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close