Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Računalnik se sam ugaša

Računalnik se sam ugaša

Že nekaj časa mi nagaja računalnik.Imam Windowse 2000 professional in antivirusni program Bitdefender 8-zastonjska verzija za naročnike ADSL.Pokaže se opozorilo, ki sem ga skopirala spodaj in po 40 sekundah se ugasne.Opažam, da največkrat takrat, ko se priklopim na internet.Lepo, lepo prosim za pomoč.
Nia

system shutdown
This system is shutting down.Please save all work in progress and log off.Any unsaved changes will be lost.This shut down was initiated by NT AUTHORITY SYSTEM
C:/WINNT/system 32/Isass.exe terminated unexpectedly with status code 128.The system will now shut down and restart

Virus maš. Grdi grdi.
Saj baje obstaja nekaj … Od Nortona, kolkr jst vem …
Ma, sej ti bojo stručkoti napisali, jst ti sam tolk, v vednost, povem, da maš virus.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Hvala, mouse! Ne vem, zakaj ga Bitdefender ne popuca? Kaj naj naredim?

Maš zelo verjetno nimda “nekaj” virus. “nekaj” je verzija virusa. Na Simantecovi strani imaš orodja (free) za odstranitev:
poberi orodje in odstrani viruse. Bitde….. a je posodobljen? Kaj pa popravki za Winse….

profa

____________ profa

Tudi jaz sem imel to od Siola prehvaljeno verzijo bit defenderja, po težavah podobnih tvojim pa sem presedlal na f-secure, zdaj pa je mir z virusi.

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Hvala vam vsem za odgovore! Še to-kje se da dobit f-secure? Ga je potrebno plačat?
Lp

SMo že govorili o tem žnjkrat, to je virus sasser.
tukaj si snemi orodje za odstranitev virusa na disk, pa ga potem startaj
in odstrani virus

Nato pa čimprej naredi windows update pa bo.
Seveda vključi požarni zid ..
potem pa naprej

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Z Bitdefenderjem ni nič narobe, prej bi rekel, da Nia nima naloženih potrebnih posodobitev za Windows 2000. To je bržkone tudi glavni razlog, da je prišlo do okužbe. Na posodobljena okenca namreč ti virusi navadno ne morejo… Lahko pa se je okužila tudi kako drugače.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close