Računalnik na obroke brez obresti
Tajfun, to bi v končni fazi pomenilo tisočaka namesec… Veliko ? Za nekoga ki nima keša, je tudi ta varjanta ok…
Sem pa sedaj za kontrolo vzel v roke njihov katalog (poštni) in kalkulator ter kontroliral eno ceno pcja za 150 tisočakov – nobene panike ! Tudi sam sem lansko leto vzel pc in monitor na 24 obrokov, preplačal ju bom 7.000 sit.
Sicer pa – dekle išče informacije, vsaka ji bo verjetno dobrodošla, odločitev pa je seveda – njena.
Sploh ni pomembno, kaj je za koga ugodno in kaj ne. Z informacijo, da je prijatelj za 24-mesečno posojilo izdelek pri Comtronu preplačal za slabih 5 tisočakov, hote ali nehote ZAVAJAŠ Cvetačko, ki se zanima za nakup računalnika na obroke BREZ obresti. Če bi se namreč po tvojem nasvetu odločila za Comtron in na koncu seštela obroke, stroške odobritve in obresti, bi namreč ugotovila, da se je teh tvojih slabih 5 tisočakov nakuhalo na slabih 30 tisočakov.
Mislim, da sem v svojem odgovoru dovolj jasno prikazal, kako je zadnje čase z nakupi računalnikov na obroke. Banke so namreč pritisnile na trgovine in niso več dovoljevale nakupe prek trajnikov. Zato trgovine sedaj ponujajo t. i. hitre kredite, ki so za kupce dosti manj ugodni. Seveda pri blagajnah o tem modro molčijo.
Merkur pa še vedno nudi 6-obročne nakupe na čeke BREZ obresti. Seveda pa se strinjam s teboj, da so obročni nakupi še vedno ugodna varianta za večino kupcev.
Forum je zaprt za komentiranje.