Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Rabm kavbojke

Rabm kavbojke

Lepo prosim za pomoč, za nasvete!!!!
Potrebujem nove kavbojke, ki so nizkega pasu, ne oprijete v stegnih, is strecha, lepo ležijo na telesu. Kam naj jih grem kupit?
Imam grozne težave, ker sem bolj atletske postave in me vse čez stegna veže(miss sixty, withboy,…)
HVALA!!!

Diesel!!!

Hvala, ima katera še kakšno idejo?

men tut te ta “in” nikol niso šle na rit kej preveč, pol sm pa probala od top shopa moto in je blo zakon. sam moraš več različnih modelov pregledat, pa tut po različnih dolžinah jih majo, tko da mi jih ni treba krajšat (mam 160 cm)

Jaz imam samo ene Diesel pa nisem kaj preveč navdušena.Sem pa kupila kavbojke v neki x trgovini in jih mam skor non stop gor.So tud z elastanom(imam močne noge kot ti) in še vedno držijo obliko.Imam jih skoraj eno leto in so super.Sploh se niso raztegnile.Stale so pa 7000sit!

Sicer ne vem kako “močna” si čez stegna ampak jaz imam doma še kar nekaj parov kavbojk,ki jih ne nosim in bi se jih rada znebila.Če ti ni preveč nerodno napiši koliko tehtaš,pa ti lahko jaz “odstopim” moje kavbojke.

Oj,

meni so najboljše G star. Pejd pogledat, mogoče ti bodo ustrezale. Imajo nizek pas, kar tudi meni odgovarja. Edino za hlačnice bi znal bit problem – pri teh ki jih jaz nosim. Ampak majo veliko modelov, lahko vzameš tudi moške.

Brina

G star?! Nimam pojma kje je to. Mi lahko poveš?
Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close