Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rabljeno spodnje perilo-ugodno

Rabljeno spodnje perilo-ugodno

Ali mislite, da bi bili smiselno oddat oglas za rabljeno spodnje perilo na Bolhi.
Z možem sva pred leti kar precej založila s spodnjim perilom. Lepim bombažnim. Sva se pa potem precej hitro oba poredila in nama je sedaj za kakšne tri konfekcijske številke preveliko.
Vse je še precej novo. Ženske spodnje hlačke velikosti 36 in spodnje majice, modrčki 75b, ter nejgovo velikosti 52. Res malo nošeno 4 mesece, vsega skupaj. Edino mož je vmes posodil nekaj gat svojemu bratrancu za 5 mesecev. Je pa vse lepo oprano in zlikano. Prodala bi ugodno.
Prej bi morala perilo fotografirati in bi s tem imela kar nekaj dela, tako , da sprašujem vas, če boste znali svetovati ali je početje smiselno ali se mi bodo norčevali (iz oglasa namreč).
Zraven bi prodala še rabljeno gorsko kolo rdeče barve in francosko posteljo tudi malo rabljeno.

Načeloma nimam predsodkov do že rabljenih cunj, ampak, da bi rabljeno spodnje perilo prodajala – kje pa! Dajte ga komu podariti, mogoče kakšnim revnim upokojencem ali veliki družini! Ali ga oddajte v kakšen dom starejših občanov.

Starih, ponošenih gat ti ne bo nihče kupil. Tudi, če ga podariš najbrž ne bo pretiranega zanimanja. Najprej bi ga še vzel mogoče kakšen sorodnik.

Če bi tudi tvoje gatke nosila kaka sestrična, potem bi me zanimalo, tako pa ne.

Zdaj pa za vsak slučaj resno: na RK zbirajo tudi spodnje perilo, ker ljudje nimajo denarja niti za nove gate.

Gorsko kolo in posteljo pa le daj na bolho.

Sem se nasmejala, gate si posojate med seboj, lol

Sicer pa tole malo diši na provokacijo.

Kar duhovita provokacija, samo tisto s francosko posteljo je bilo malo over the top. Brez tega bi morda več folka nasedlo.

Jaz sem enkrat tako oddala svoje modrčke, ki so mi postali premajhni. Ravno tu se je javila ena. Sem ji pa podarila, čeprav so bili še vedno kar lepi – niso bili ponošeni.

ti je, to je jasno, ampak vseeno pazi, kako nakladaš – zredila sta se, ampak cunje oz. gate so vama pa prevelike?

Sva se pa potem precej hitro oba poredila in nama je sedaj za kakšne tri konfekcijske številke preveliko.

napaka je-premajhno je prav

Vseeno hvala vsem za nasvete.
Sva trenutno malo bolj na tesnem, pa bi prodala in iztržek porabila za nekaj drugega.

5 gat za škatlo cigaret?

ps.
pr nas je danssejem ,
5 spodnjic za 7€

5 za 7eurov? Verjamem, ampak gate 5x z miki miško na lulčku, spodnje hlačke pa monday to friday.
Mislim, da ne bi, hvala. Sem izbirčna.

5 za 7eurov? Verjamem, ampak gate 5x z miki miško na lulčku, spodnje hlačke pa monday to friday.
Mislim, da ne bi, hvala. Sem izbirčna.[/quote]

Raje take nove kot pa super model, ki ga je uporabljal popoln tujec…

Ko se pa nahajate v bolnici v stari pižami pa nimate predsodkov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close