rabljena otroška sobica, super varianta za male sobe, dva ležišča …
Na sliki se vidi komplet sobice, ki je vsa v enem in odlična varianta za majhno sobo in dva otroka. Zgoraj nad modrim lesom je en jogi, zgornja postelja je ograjena, torej varna. Spodaj kjer se vidi rumeno pregrinjalo je pa drugi jogi. Dimenzije postelje so običajne, 190×80. Vse naokoli pa so predali, omarice. Sobica je lepo ohranjena. Cena pa po dogovoru.
Bom pa vesela, če kar tule zapišete koliko bi bili pripravljeni odšteti za takšno sobico.
Če koga soba resno zanima, naj prosim pusti e-mail in ga kontaktiram. Smo pa malo ven iz Ljubljane in za prevoz boste morali poskrbeti sami. Hvala!
Zdravo,
zanimajo me dimenzije sobice, torej, koliko je skupna širina, dolžina in višina (na kateri višini je postavljen gornji jogi in če je še kaj višje od jogija, prosim, tudi za ta podatek).
Ali je sobica že razstavljena? Če ni, bi mogoče lahko prilepili še kakšno slikco? Je kje kaj poškodovano, odrgnjeno, polomljeno?
Lepo prosim za vaš kontakt.
Soba je iz iverne plošče. Sem in tja je kakšna mala praska, ki pa ni opazna, ker je sobica res lepo ohranjena. Poličke in na splošno je vse celo, nikjer ni nič odlomljeno. Največ prask je le na spodnji stopnički, kjer je položena blazinica.
Mere sobice so: Višina je 1.80m, s tem, da je jogi zgornje postelje kakšne 20 cm nižje, torej otrok leži na višini 1.60m, kajti 20 cm navzgor sega še letev okoli postelje, ta modra stranica zgoraj. Širina je 2.46, to je ta zadnja stranica, za katero je najbolje, da se jo postavi čisto ob steno. Širina ni povsod enaka, spredaj jo je nato skoraj polovico manj. Dolžina, če gledamo spodnjo posteljo in od njene glave do nog in zadnje omarice, ki sega še naprej pa je 1.95m
Se opravičujem, malo sem se zmotila . Napisala sem:
Širina je 2.46, to je ta zadnja stranica, za katero je najbolje, da se jo postavi čisto ob steno. Širina ni povsod enaka, spredaj jo je nato skoraj polovico manj. Dolžina, če gledamo spodnjo posteljo in od njene glave do nog in zadnje omarice, ki sega še naprej pa je 1.95m .
PRAV JE:
Malo sem zamešala opis, kje kaj leži, ker je ravno obratno, torej Širina ali globina velja od spodnje postelje , desno kjer je glava in do zadnje omarice levo ob nogah postelje in ta je 2. 46 m. Dolžina pa je 1.95m in to je ta stena, ki poteka po dolžini zgornje postelje. Višina pa je kot sem napisala.
Soba je še se sestavljena.
Premišljevala sem, da bi bila cena tam okoli 350 evrov, ker sta zraven še dva jogija in je sobica res lepo ohranjena, vse kar je poškodovano, je le nekaj lis na prvi stopnički in kakšna pikica sem in tja.
Zdaj smo povedali vse, če koga resno zanima sobica, se mi naj prosim javi na e-mail: zzivljenje@gmail.com in se dogovarjamo dalje. Hvala in LP.
Forum je zaprt za komentiranje.