Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice rabim sopotnico/ka

rabim sopotnico/ka

cao vsem!

mene je spet zagrabila zelja po tujini in potovanjih. letos imam v planu vec drzav, vsem pa je vec ali manj isto le eno- vreme. tako bi si zelela skociti za kaksen mesec v spanijo/ francijo/ italijo- tako da tisti, ki ste zeljni juzno- evropskih drzav se mi prosim javite. naslednja opcija pa je delo nekje dalec- recimo kaksna BRAZILIJA (to idejo sem pobrala na popotniskem forumu).
skratka kdor ima dosti vsakdanjika in si zeli spremembe, cesa popolnoma novega, novih situacij, ki jih tu nikoli ne dozivis, dobre glasbe/ hrane/ zabave/ lepote pokrajine…….. naj se mi lepo prosim oglasi, ker nujno rabim najmanj mesec dni bivanja nekje drugje!

imejte se skrajno lepo!

pa pa-eva

Bi te zanimala Indonezija?

indonezija?
ej se nism razmisljala o tem! sej sm vedla da bo tko- lani sm hotla it v Spanijo in sm prstala v Turciji (1 mesec), letos hocm it med drugim v Brazilijo bom pristala v Afganistanu!:)
kok pa stane prblizno potovanje v Indonezijo? (letalska, prenocevanje)
za kok casa bi sel?
kdaj bi sel?

mej se

Ok, lepo po vrsti…s kolegom imava rezerviran termin 27.8. do 19.9. …letalska je 176.000 s taxo…poleg indije in kitajske pa je to ena najcenejsih mal bolj oddaljenih drzav…lahko mi pustis gsm na mojem mejlu

Lep pozdrav, Marko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close