Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Rabim pomoč pri ličenju-Ga.Branka

Rabim pomoč pri ličenju-Ga.Branka

Najprej vas lepo pozdravljam.
Imam eno veliko težavo pri nanašanju pudra na predel pod očmi.
Pod očmi imam namreč belo kožo(vitiligo).Ta bela koža niti ni takšen problem,vendar se mi je pod enim očesom naredil še vdrt podočnjak oz.polkrožna vdrtina.In sedaj,ko prekrivam kožo brez pigmenta s korektorjem in pudrom je ta vdrtina zelo vidna.Sploh se ne upam več pogledati v kakšno ogledalo,ko sem kje v kakšni trgovini,ker ob določeni umetni svetlobi se vse skupaj še potencira in moj obraz je čisto spremenjen.Tako zelo obupana sem.Vem ,da sem zelo nečimerna..ampak ne morem iz svoje kože..Še vedno upam,da bom odkrila nekaj ,kar mi bo pomagalo prekriti to vdrtino…Opažam tudi,da sem se zelo zaprla vase,nisem več tako samozavestna…V sebi imam zelo velik strah,kaj vse se mi še lahko naredi na obrazu..Vitiligo se mi je pojavil kar čez noč,prav tako,ta vdrtina..
Rabim nasvet vizažista.
Kaj lahko storim?
Kako lahko najbolje prekrijem to svojo polkrožno vdrtino?
Zakaj sploh nastane ta vdrtina,ki daje obrazu bolj utrujen videz..
Stara sem 30 let.Tip kože pa je mešan.(suha lica in masten predel T)

Hvala že vnaprej za odgovor.
Lep dan;Lidija

Pozdravljena Ga.Lidija!

Ne želim biti vsiljiva,ampak,če ste iz Ljubljane Vas prosim,če se oglasite pri meni v salonu.Najbolje bo,da vas pogledam in skupaj skušava rešit vaš problem,ki pa verjamem,da ni tako velik kot ga opisujete.Prinesite svojo kozmetiko in jo bova skupaj lepo pregledali in sprobali.Bova pa probali tudi mojo profesionalno kozmetiko in vam bom pokazala nekaj trikov in verjamem da bova prišle do rezultata,ki vas bo razveselil.

Želim vam lep večer.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Pozdravljeni Ga.Branka!

Najlepša hvala za vašo ponudbo.Čeprav nisem iz Ljubljane(sem iz Velenja)bom z veseljem prišla v vaš salon.Z vašim odgovorom ste mi “vlili” veliko upanja.
Seveda vas bom predhodno poklicala in se z vami dogovorila za določen termin,če vam to ustreza.

Lep večer tudi vam.
In hvala za prijaznost.

Lidija

Pozdravljeni Liza!

Seveda mi ustreza

Lep pozdrav v Velenje

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close