rabim pomoč, nujno
Ga. Nada lep pozdrav.
Prvič se obračam na vas, zato bo tudi malo več napisano, upam, da vam nisem nakopala preveč dela.
Čedalje bolj se bliža službena prednovoletna zabava (čez slab teden) in s tem moj problem: “Kako naj se naličim?” Lansko leto sem bila pri kozmetičarki, pa mi ni bilo preveč všeč, letos pa sem se odločila, da se bom sama. Upam z vašo pomočjo.
Da se vam opišem (za lažjo predstavo):
Lasje: dolgi, ravni, temno rjavi s svetlimi prameni po vrhu glave, spredaj stopničasto postriženi, prečka na levi oz. desni.
Obraz: ovalne oblike
Koža: mešana, mastna na T predelu, bolj svetla polt
Oči: temno modre, pravilno razmerje in oblike, tudi obrvi (privzdignjene)
Usta: manjša, ravna linija, kota malenkostno povešena
Kozmetika, ki jo trenutno uporabljam za make-up: + način ličenja
Krema: Biodroga dnevno nočna (system oxygen formula)
Podlaga (puder): MF facefinity (toffee) z navlaženo gobico s trepljanjem
Čez podlago: MF creme puff št. 5 (s čopičem), včasih tudi v MF v prahu
Na T predelih, da ne izgledam tako bledo: puder Shiseido (matifying compact oil-free) s čopičem
Senčila za oči: zg.del veke svetlejše (z malo bleščečimi delci) Artdeco št. 34; sp. del veke temnejša rjava- barva zemlje (Artdeco št. 208) Ta mi kar odgovarjajo, ker nosim kontaktne leče in niso topna
Obroba: črn svinčnik (zg. in sp. rob), sp. rob ob trepalnicah malo manj intenzivno
Trepalnice (zg.,sp.): črna maskara (L’oreal-lash architect), včasih temno modra (Nivea Beaute-lash designer)
Usta: največkrat glos, svetla, rdečkasta, roza, bledo vijolična barva, bleščeči
Ko se tako naličim (večinoma vsak dan za službo) je ful v redu, čez čas pa se začnem svetiti na T mestih! Kaj lahko naredim?
* Kako naj se naličim za zabavo, da bo kar se da obstojno (sploh puder saj je večinoma takrat zelo vroče in vse “teče”) in kul na izgled?
* Rada bi bolj poudarila oči! Torej s katerimi barvami?
* Ne bi rada, da se mi senčilo za oči nabere v “jamice”, v “grudice”! In da se mi ne bi obraz čez čas tako svetil (ker si moram potem skoz “pivnati”) in je potem vse “lisasto”.
* Naj vam še povem, da sem probala Isa Dorin puder Sheer to cover fundation (št. 52-soft light beige), ko ga vsi tako hvalijo in naj bi bil za mešano kožo, pa mi je sicer všeč, samo ko pa ga nanesem na obraz s prsti ali z gobico pa čez nekaj časa izgleda vse tako “lisasto”! Zakaj?
* Oblečeno bom imela, klasik: kavbojke svetle (sprane), črne štikle, bel puli brez rokakov.
Zaenkrat bo to vse, sigurno se bo še kdaj kaj našlo in vam pišem. Moram pa pohvalit to spletno stran (tudi vašo), res je super in veliko novega zveš.
Upam, da vam nisem nakopala preveč dela in upam na vaše odgovore, čim prej.
Hvala in še enkrat hvala!
LP, Nika (25 let)
Forum je zaprt za komentiranje.