rabim pomoč – barvanje
Pozdravljene!
Tokrat pa jaz rabim vašo strokovno pomoč! Že več kot eno leto se barvam sama doma na blond (svetla blond). Do sedaj sem uporabljala barve Keune Tinta Color – profesionalne + 6% hidrogen. Ker z njimi nisem dobila željenega odtenka ( skoraj belo barvo) sem včeraj poskusila novo barvo Palette Deluxe – Platinum Colection, št. 230 ( Bela). Ne, da nisem bela, še blond nisem več!
Na glavi imam nenakšen mišje siv odtenek. Katastrofa! Ker nočem zapravljati ne časa in ne denarja pri frizerjih, mi prosim svetujte ali se lahko že danes pobarvam s svojimi Keune barvami? Kaj naj naredim? Las nimam nič uničenih, le zelo suhi so.
Hvala!
sama že dlje časa hodim k frizerki v Kranju, ki je po izobrazbi kemik. Gospa se logično zelo spozna na kemijo in tudi uporablja Kuene izdelke. Pri njej sem se uspešno razbarvala (ne sprašuj, katere vse odtenke sem imela na glavi … :))), uspelo pa ji je tudi to, da me je pri prehodu na svojo naravno barvo las (ja, tista ne preveč lepa mišje sivo-rjava …) večkrat pobarvala v odtenku moje naravne barve las. Uporabila je precej pepelnatih odtenkov …
Če ti ni predaleč, svetujem, da jo obiščeš in zagotovo ti bo pomagala. Tudi draga ni, dela pa zelo kakovostno. Na ZS ti lahko sporočim kontaktne podatke če želiš.
Forum je zaprt za komentiranje.