rabim nasvet
zbližala sem se s fantom za katerega vem da sem mu noro všeč, a je nastal problem v postelji, kjer on odpove. Vse je super, predigra…, ko pa naj bi prišlo do odnosa, pa štangca noče stat. Bohjim se, da se zaradi tega najina veza ne bi mogla razviti naprej, da ga ne bi minilop vse skupaj… Zakaj se mu to dogaja???Pravi, da ne ve…Kaj mislite??!!
Po moje je vse v glavi in bi potreboval pomoč nekoga, ki ve, kako pomagati. Torej strokovno pomoč. In najbrž je vsakič huje, ker ga je vsakič bolj strah, da ne bi spet zaštekalo. Mislim pa, da to res lahko ogrozi vajino zvezo… Torej: če problema ne bosta mogla odpraviti sama, naj fant poišče pomoč! Pa naj mu ne bo nerodno, saj ni edini s takim problemom!
Mateja,
osebno mislim, da je to morda samo problem na začetku. čeprav ima lahko v glavi vse pošlihtano, kot pravimo, pa vseeno mu podzavest ne deluje tako kot bi morala. s časoma se bo to samo po sebi uredilo. skoraj tako kot vaja dela mojstra. V bistvu se mora on “naučiti” sprejeti tvoje telo, pa ti njega, pa zavore popustiti, pol bo pa ok!
po kakih 5 ali 6 seksih, bi moralo biti že vse normalno!
mi je žal, da vse skupaj zveni neresno, vendar se ne šalim. stara sva 30 let in povem vam, da sem resno pomislila na domino, ker na momente postane grob, pa mi mogoče noče tega povedati, saj ve, da tega ne maram.Kaj takega, da moški zatrokira, se mi ni zgodilo še nikoli in sem resno zaskrbljena- sploh ne vem kako naj bi se lotila problema, že zdaj me je strah ko se bom spet znašla z njim v postli, čeprav si tega nadvse želim…
ne nisva s kondomom. Rada bi se o tem odkrito z njim pogovorila, pa ne vem če je prav da bi jaz načela to temo, da se nebi ustrašil.V kakšnem smislu pa naj sem mu v oporo- ne morem jaz njega tolažit da bo še vse ok in da naj se sprosti, če pa sploh ni z ničemer pokazal da ve, da je v njemu problem??!!
Meni se je to zgodilo pri prejšnjem partnerju in sedanjem. Obakrat je minilo zelo hitro.
Prvič sem bila čist šokirana, želela sem si ga pa zelo močno. Večkrat sem ga spravila z igranjem gor, ko pa sva hotela…spet nič. Dvakrat ali trikrat sva ostala pri ustkih, potem je pa kar šlo. Pa še je bilo nekaj časa nekaj opaznega nihanja v erekciji, potem pa tudi to ne več.
Kasneje sem brala, da ima veliko moških s tem težave. Pa zelo malo se o tem govori.
Čeprav ne pokažejo mislim da so nesproščeni do te mere. Ne pokaži mu, da te to muči, sprejmi ga tolerantno. Saj tudi nam ženskam ni vedno enako, kar pa se ne opazi toliko kot pri moškem. Tudi jaz rabim čas, da se sprostim z nekom v postelji.
ti moram rečt da si me skoraj malo potolažila.veš, tudi meni se je to zgodilo prvič in sploh ne vem kako naj odreagiram,ker če ne komentiraš nič si lahko misli, da si misliš svoje ,če bi se hotla o tem pogovorit pa ga s tem lahko spravim v zadrego in se bi naslednjič počutil še slabše. še nekaj mi povej: koliko sta bila tedva fanta stara, na kakšen način sta odpravila težave- jaz se namreč bojim, da bi se zaradi tega do mene ohladil oz. da bi ga minilo a je možno da bi bil impotenten, meni bi blo sicer to mal čudno, ker je zelo samozavesten- tudi v postelji in sploh z ničemer ne pokaže da mu je v taki situaciji bed. problem je zdej še v tem, ker sem tud jaz, ki sem sicer zelo živahna zdaj z njim čist lesena in nesamozavestna, saj karkoli mu počnem, praktično ni efekta!!!??
Temeljit pogovor obvezen! Kako pa bosta reševala težave tudi v prihodnosti, če se ne moreta pogovoriti?
Njegova reakcija ti bo povedala marsikaj, ne boj se pogovora – v vsakem primeru bo koristil obema. Pogovor o intimnih zadevah zbližuje, razen v primeru, da imata čisto različno razmišljanje in poglede – tudi v tem primeru bosta napredovala v odkrivanju drug drugega.
Forum je zaprt za komentiranje.