Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rabim nasvet za izbiro hotela v Turčiji ;)

Rabim nasvet za izbiro hotela v Turčiji ;)

sva parček in načrtujeva dopust v Turčiji, zanima me če je kdo od vas imel res dobre izkušnje in v katerem hotelu? Hvala 😉

iskren nasvet ne hodi v turčijo…..to je moje mnenje….moji sosedje grejo sedmič v kemer….

magic life waterworld, belek
do sedaj najboljši v turčiji (bili še v side in kemerju ampak ne v magic life)

mene hoteli nikoli niso ravno zanimali….veliko potujem in vedno vzamem najcenejšo opcijo, ne kompliciram, sem skromna in menim, da grem na potovanje zato, da max vidim, doživim, se potepam pa tudi zunaj pod senčnikom na ležalniku rada srkam nac. pijačke… zvečer sem pa ponavadi prekurjena in v momentu zaspim, saj zgodaj vstajam, ko večina še spi in si privoščim dolge sprehode, če se le da ob obali…meni hotel nima veze s koliko zvezdicami je okronan, saj prihajam čisto zaradi drugih stvari, utripa, ljudi, kulinarke, kulture…do sedaj sem bila že v Egiptu 2x, Tuniziji, Dominikanski republiki, Pariz, Grčija, kanarski otoki

mene hoteli nikoli niso ravno zanimali….veliko potujem in vedno vzamem najcenejšo opcijo, ne kompliciram, sem skromna in menim, da grem na potovanje zato, da max vidim, doživim, se potepam pa tudi zunaj pod senčnikom na ležalniku rada srkam nac. pijačke… zvečer sem pa ponavadi prekurjena in v momentu zaspim, saj zgodaj vstajam, ko večina še spi in si privoščim dolge sprehode, če se le da ob obali…meni hotel nima veze s koliko zvezdicami je okronan, saj prihajam čisto zaradi drugih stvari, utripa, ljudi, kulinarke, kulture…do sedaj sem bila že v Egiptu 2x, Tuniziji, Dominikanski republiki, Pariz, Grčija, kanarski otoki

Hotel Club Golden beach Side, zelo dober hotel

Amelia Beach resort&spa, Manavgat
Odličen hotel v upravljanju nemškega FTI-ja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close