Najdi forum

samo vaše mnenje me zanima.je vreno se voziti 100 kilometrov , kajti cene so iste kot v sol umag.10 na dan , samska soba in penzion

Na Rabcu sicer še nisem bila, ampak glede na umazano morje v Umagu, kjer sem pred leti preživeljala po en teden vsako poletje, prav v apartmajih Sol, bi raje prevozila še 500km, kaj šele 100 samo da bi bila kje drugje. Ni vse v ceni, Umag je priročen, ker je blizu Slo, mogoče za kakšen vikend, mene pa ne bo več videl. Grem raje v Dalmacijo če že na Hrvaško…lp

rabac ima zelo čisto morje. plaže so bolj kamnite, na nekaterih delih so naredili manjše peščene zalivčke (tu je ponavadi največ ljudi), tako da je potrebno kar zgodaj vstati.

Kar se tiče Rabca so res lepe plaže kamenčki.Samo so tako majhne, da je na njih grozna gužva že konec aprila,kaj šele v glavni sezoni.Pa men se nebi dal hodt po tisti vročini nazaj gor v klanec.So vsi hotelčki bolj v klancu.Odloči se pa sam.

lp

odločitev je jasna.takoj ko dobim plačo, jo odrinem.šel bom po sistemu:
– agencija odisej: dam 30 jurjev za 4 penzione , enopostelna , kar rata rata.in nato GO !
DRUGE MI NE OSTANE, ČE HOČEM zdržati 3 mesece turistične sezone, vsa literarne zadeve in še kaj privatnega zraven.

če gre kdo proti istri po 20 marcu , se priporočam za prevoz!
in hvala za vsa vaša mnenja!

lord wales

http://www.lordwales.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close