Rabac – hotel Narcis
Lepo pozdravljeni, mi smo se vrnili iz Rabca ravno danes (25.7.09). Tudi mi smo bili v Narcisu (prek ag. Relax). Bili smo zelo zadovoljni. Imeli smo polpenzion in bili zadovoljni tako s hrano kot z osebjem. Od doma sem odšla malce negotova zaradi politične situacije, toda moram priznati, da nisem imela občutka, da bi me kdo “postrani gledal”, ker sem iz Slovenije.
Hrana: zjutraj vse samopostrežno, zvečer moraš za gl. jed k pultu, kjer stoji nekaj kuharjev in tam poveš (ali pokažeš),kaj bi rad. Izbira pa je dosti velika, da lahko najde vsak kaj po svojem okusu. Če si še lačen (ali požrešen),se seveda lahko vrneš…Solate, juhe, sladice, sadje itd. si vzameš sam.
Slovencev nismo srečali ravno veliko; prevladujejo Slovaki, Čehi in Nemci.
V avtokampu pa Nizozemci. Gneča je precejšnja tako pri bazenih kot ob morju
(sploh popoldne).Pri bazenih so ležalniki zastonj, marele je treba plačat (če jo hočeš imeti). Pri obali je oboje plačljivo.
V Rabcu smo letos letovali prvič, in nam je bilo všeč: luštna je sprehajalna pot ob obali proti centru mesta, vsako uro od 9 h do 18 h vozi tudi tur. vlakec (cena v eno smer 10 kun oz. 7 kun za mlajše od 8 let). Na vsakih 30 metrov je sladoledar. Ogromno je štantov _ ampak folk bolj šlata, kupijo pa bolj malo, se mi zdi. Organiziranih je kar nekaj izletov z ladjo: ribji piknik na Cresu, potem nekam gledat delfine, itd.
V glavnem: mi smo bili zadovoljni (otroci me že prosijo, da bi šli drugo leto spet tja).Naši dve (8 let ter 4 leta in pol) imata raje bazene kot morje, zato je bilo OK za vse (jaz imam raje morje).
Lep pozdrav, Tatjana iz Kamnika
Forum je zaprt za komentiranje.