Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice rabac-hotel ali apartma

rabac-hotel ali apartma

iščemo namestitev v hotelu ali apartma varianta v Rabcu.Rabac ima kar veliko ponudbo pa ne vem kaj naj se odločim.Ste že bile tam?

Jaz sem si ogledala podrobno, nisem pa bla še v Rabcu. Priporočam hotel zaradi zunanjega bazena! Apartmaji so pa večinoma tak preveč v hribu, ni prijetno gor lazit, to pa mam izkušnje.

ja definitivno hotel so tik ob plaži , apartmaji pa res zelo v hrib – to lahko pomeni, da boš v najhujši vročina lazila v zelo strem klanec in sonce ti bo žgalo v hrbet

kako priporočilo, kateri hotel, da ima res lepo plažo.

Hotel. Imajo ugodno ceno in po naših izkušnjah super hrano. Pa še bazen, seveda.

Ko pomislim na Rabac je prva asociacija “PREKLETE ŠTENGE “. Sicer je pa lušno. 🙂

mi smo bili pred 5 leti v Rabacu. Takrat je bil moj sin star 1 leto in imeli smo se super. Najbolj všeč mi je bila dolga promenada ob morju. Bili smo v hotelskem trojčku Mimosa-Hedera- Narcis. Ne vem, če še obstajajo.

Bilo je zelo lepo, čisto, bazen pred hotelom, plaža zelo blizu, v glavnem super.

Bila sma dve leti na Rabacu toplo priporočam hotel Hedera,Mimosa in Narcis enkratno in nepozaben dopust.Plaža lepa čisto,čisto blizu hotela,zunanji bazeni super dopust.

LP Mojca

Mene pa spominja na horde čehov in Slovakov. Res štala…

Mi smo bili v Rabcu in sicer v MImozi ter Castor Polux. Promenada je zelo lepa, plaže ob hotelu trojček Mimoza ter ostali so lepe, drugje pa so skale. Tudi hrana je v dobra.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close