Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice rabac girandella tourist village

rabac girandella tourist village

A je kdo že bil v teh paviljonih? Izkušnje (sobe, hrana,bazen, morje, plaža, bližina mesta, ali je primerno za majhne otroke)?

Girandella je zakon!

Mi hodimo v Rabac zadnjih 5 let, sicer za 1. maj, pa vseeno upam, da bo moje mnenje pomagalo 🙂 Imamo pa tudi mi majhne otroke (0-4 let)
Hotelske sobe so lepo urejene, dovolj prostorne, mi smo vedno imeli v sobi tudi hladnilnik, pa Tv je tudi. Klime ni, tako da poleti zna biti vroče 🙁 Za 2 * se mi zdi zelo soliden hotel. Tudi hrana je bila zmeraj v redu, dovolj izbire, prelep razgled iz restavracije.
Bazen za 1. maj še ni bil odprt, tako da o tem težko kaj napišem, je pa čisto zraven plaže in igrišče za odbojko je zraven, pa otroško igrišče je čisto blizu v senci.
Plaža je blizu, vendar so do nje stopnice, tako da če imate voziček in/ali majhne otročke, je kar nekaj dela 😉 Drugače je plaža zelo lepa, večinoma so prodnati zalivi, voda je čista.
Do mesta (oz. kampa, ki je na koncu mesta) je dober kilometer in pol po obalni poti, vozi pa tudi turistični vlakec.
Gledano v celoti, je Rabac zelo simpatična destinacija, vendar pa si ne predstavljam biti tam v visoki sezoni, ampak tako je itak v vseh turističnih krajih :/
Aja, še tole: mi vedno rezerviramo direktno preko strani http://www.valamar.com/slo Imajo tudi kakšne posebene ponudbe in last minute.
Če vas še kaj zanima, pa kar vprašajte 🙂

Mi smo bili veckart tam, samo ne v paviljonih. Vzamemo kar apartma. So malo drazji vendar za zelo lepo urejeni. Je pa res bolje iti tja pred glavno sezono ali septembra, ko ni toliko turistov.
Mi hodimo semle aparma Cami

Pozdravljeni!

Ravnokar sma se z punco vrnila iz omenjene destinacije zato bom malo pokomentiral stanje tam doli. Ko sva prispela na destinacijo, so naju takoj okupirali redarji, ter zahtevali 10 kun za parkiranje, kar seveda proti našim parkirnim cenam ni veliko, vendar kot hotelski gost imaš parking zastojn, samo poveš v kateri hotel greš, in te spustijo naprej, ker je seveda rampa pred hotelom. Potem prideš tja, parkiraš, če imaš srečo v proti toči zaščiteni parking pri recepciji, kjer so bili res prijazni. Tam ti dodelijo vilo, v kateri stanuješ, jih je ogromno, ene so zelo oddaljene od restavracije, potem ima vsaka vila še svojo recepcijo, tam pa ti potem dajo ključ od sobe. Najina soba je bila kar vredu, obnovljena mogoče leto ali 2 nazaj, tako da je delovalo zelo čisto. Od luksuza v sobi imaš LCD tv z 20. programi ter velik hladilnik. Potem pa prideš na plažo, ki je drugače videti zelo lepa in čista, problem pa je, ker so ležalniki in senčniki takoj pri morju, tako da če ne kupiš ležalnika, moreš biti kao v drugi vrsti od morja. Ležalnik pa zaračunajo 30 kun na dan in prav toliko senčnik. Kar pa se tiče samega morja, je pa čisto, vhod so mali kamenčki, potem pa se začnejo veliki, kjer je dobro imet kako obutev. Nato pa prideš to tega, kam na kosilo. V hotelski restavraciji ne moreš dobiti kosila, do mesta je kilometer in pol in ti drugo ne preostane, kot da ješ v ”restavraciji” na plaži. Tu pa se stvari malo zakomblicirajo. Imajo self service, kar pomeni da greš k šanku, naročiš hrano in pijačo, pijačo ti dajo takoj, hrano pa ti prinesejo k mizi. In ta hrana oz. obrok je tako mali in tako zelo neokusen, da nimaš volje niti probati, na koncu pa še tako drag, da te kap. Pivo 25 kun!!!! oz . p od piva. Drugo ti ne preostane, kot da greš v mesto v kako pravo restavracijo. Malo se sprehodiš, vozi tudi vlakec ki stane 10 kun na osebo v eno smer. V mestu pa imaš malo morje restavracij, veliko ponudbo in lepe cene 🙂
Kar pa se tiče hrane v restavraciji, je pa standard. 2 vrsti juhe, 2 vrsti mesa, 1 vrsta ribe, veliko prilog, dosti solate in še več prelivov, sladoled, puding, sadje…. Pa še vse je koliko toliko okusno. Pri zajtrku enako, 2 vrsti klobas, sir, namazi, palačinke, hrenovke, ki imajo okus po plastiki, kosmiči….
Na koncu koncev pa ni bilo tako slabo, vendar dvomim, da se bova še kdaj vrnila sem. Bila sma samo 4 dni, ker sma na začetku sezone bila v Makarski rivieri, ki je neprimerno lepša, cenejša, čistejša in prijaznejša. Problem je samo, da je daleč, vendar se splača.
lep pozdrav.

Odg. na medvedof: Ne drži vse, kar pišeš, preveč dobro poznam Rabac, pivo ni nikjer po 25 kun in tudi ležalniki niso 30 kun, kakor tudi ne senčniki. Hrana je odlična. Parkiranja za goste hotela ne zaračunajo. Mogoče si pomešal in so te cene za Makarsko riviero. Skratka, če že pišeš, ne laži in ne zavajaj druge turiste. Nobene škode ne bo, če ne prideš več v Rabac.

golubjera:

ne mi prosim z takimi, kaj ti skeniram račun od piva? v restravraciji pod hotelom in po mestu je bila taka cena piva prav tako so bili senčniki in ležalniki 30 kun pa ne govori, da ni taka cena če pa je… kaj bi te jaz imel od tega, da bi se lagal, če pa je forum zato, da si kao pomagamo? ti lažeš in zavajaš ljudi, da ni tako… ne mi pameti solit… sem napisal, da kot gost hotela ni treba plačati parkirnine… V Makarski je bilo pivo, natančeje v Baški vodi 9 kun… tak da ne mi nekaj govorit, če nimaš pojma…

Še jaz se oglasim, sem pred dvema dnevoma prišla iz Rabca isti hotel. Je bilo zelo lepo, morje čisto, plaža blizu, sence je veliko, parkiranje okrog hotela malo iščeš, ampak dobiš brezplačno.

Hrana je samop. kot povsod, mi smo bili zadovoljni, 2 odrasla + najstnica. Soba zeelo velika, noter tv in hladilnik, kar je najpomembneje. Poleg hotela je Market, kjer si lahko nabaviš pijačo…..

Cena ugodna, tako, da priporočam. Bila sem že v dražjih hotelih, pa je bila soba kot pajzel, da se komaj obrneš.

Lep dopust želim

medvedof je cene objavljal za dve osebi skupaj najbrš…ha ha ha ta pa zna lagati…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close